Ο ανάγωγος της Κυριακής: Όπου κοντός και η σόλα του!

Μπήκαν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, αλλά ο Άδωνις που θα έφερνε τις μπουλντόζες, δεν ήταν στο πρώτο πλάνο στο σκηνικό του γκρεμίσματος. Μόνος ο Κυριάκος με φόντο τα χαλάσματα.

@
Ήθελε το γκρέμισμα να το χρεωθεί όλο μόνος του. Ας μην ανησυχεί όμως ο Κυριάκος, από δω και στο εξής θα έχει άπειρες φωτογραφίες με γκρεμισμένα από πίσω του. Γκρεμισμένη οικονομία, γκρεμισμένος τουρισμός.

@
Νομίζω αυτήν την περίοδο θα τη χαρακτηρίσει αυτό το βιντεάκι:

Ο δημοσιογράφος ψεύτικα ενθουσιασμένος με υπερηψωμένη τη φωνή, προκειμένου να πείσει τους Έλληνες ότι θα σπάσουν οι πόρτες

του τουρισμού στην Ελλάδα, η πόρτα του αεροδρομίου ανοίγει, βγαίνει ένας έρμος με μάσκα, τον ρωτάει «do you speak English» και του απαντάει αυτός ελληνικά!
Μίλα ελληνικά, ο Παναγιώτης είμαι.

@
Άδεια τα νησιά, από τουρίστες η Μύκονος θυμίζει Φεβρουάριο με καταιγίδες, στη Σαντορίνη που οι σερβιτόροι δεν προλάβαιναν να σηκώσουν τα μάτια τους να δουν τη θέα, τώρα είναι καρφωμένοι όλοι προς τη θέα. Κινέζος δεν έχει πατήσει το πόδι του!
Τσιν -Τσιν.
Τσανγκάισεκ που λέει κι ο Αυλωνίτης σε μια ελληνική ταινία.

@
Οι μόνοι που θα μας επισκεφτούν είναι οι Γερμανοί. Ποιος μας έχει δώσει αυτή την κατάρα μου να έχουμε πάντα και μόνο Γερμανούς πάνω απ’ το κεφάλι μας; Μα στην κατοχή, μα στα μνημόνια, μα στα δάνεια, μα στη Siemens, μα στη ζωή μετά τον κορονοϊό. Γερμανοί.

@
Μας κυνηγάνε όπως η μυγοσκοτώστρα τη μύγα.

@
Ξεκίνησε την αντιπολίτευση η Γεννηματά. Δεν είναι τίποτα. Το παθαίνουν καμιά φορά οι Φιλιππινέζες της πολιτικής αυτό. Παριστάνουν τις ανεξάρτητες. Αλλά ο Μητσοτάκης πολύ σωστά, α ,εδώ θα το πάρω το μέρος του, της είπε, «κύρια Γεννηματά μου μαζί ήμασταν υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά. Γιατί δε μας τα λέγατε τότε;»

@
Γιατί τότε η Φιλιππινέζα είχε πάρει αξίωμα βρε Κυριάκο μου. Ήταν αναπληρώτρια υπουργός εθνικής άμυνας. Δωσ’ της κι εσύ κάτι. Ελεήστε. Αυτά τα πεινασμένα απομεινάρια του άλλοτε ΠΑΣΟΚ που ελέω Παπανδρέου υπάρχουν ακόμα.

@
Πόσο γελοίος λαός και καραγκιόζηδες είμαστε. Να ανεχόμαστε τις φωνούλες της κάθε μαριονέτας, του κάθε τελειωμένου ανύπαρκτου, όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία και ακόμα τους ταΐζουμε με δημόσιο χρήμα και να μιλάνε.

@
Ντροπή μας. Εθνική ντροπή μας. Γι’ αυτό μας φτύνει η ιστορία!

@
Να μην το ξεχάσω. Να δώσω συγχαρητήρια στον Κυριάκο που κατάφερε ολομόναχος μέσα στο λιοπύρι, να μιλήσει στο γκρεμισμένο Ελληνικό 4’ και 17’’ χωρίς χαρτιά μπροστά του, χωρίς autocue.Δεν ξέρω βέβαια αν του είχαν χώσει κανένα μικροφωνάκι στο αυτί όπως τους δημοσιογράφους. Αυτό δεν το ξέρω.

@
Με τον Θεοχάρη τι θα γίνει στο τιμόνι του τουρισμού; Θα τον αφήσει για πολύ καιρό στο τιμόνι; Το παιδί δεν μπορεί. Αν τον εμποδίζει ο Σαμαράς ν’ αλλάξει την κυβέρνηση, ας αλλάξει τουλάχιστον αυτόν. Δεν έχει χρόνο ο τουρισμός ν’ ανακάμψει. Τώρααααααα.

@
Πήραν πίσω μερικά μέτρα για την προκαταβολή του φόρου και κάτι άλλα ψιλά, πολλά είπανε, ένα μόνο δεν είπανε. Γι’ αυτούς που τόσα χρόνια πληρώνουν τους φόρους τους χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, αυτή θα ήταν οι πρώτοι που θα έπρεπε να απαλλαγούν οριστικά και εντελώς από κάθε προκαταβολή φόρου. Αυτό θα έπρεπε να είναι το βραβείο για τους συνεπείς και όχι λόγια και μ@λ@κίες τούμπανα.

@
Την Ελλάδα κατέστρεψαν δύο φόροι. Ο φόρος ακίνητης περιουσίας και η εισφορά αλληλεγγύης. Αυτοί που τους έβαλαν θα σέρνουν τις κατάρες σύσσωμου του ελληνικού λαού.

@
Άπειρα λεφτά στα ακίνητα για τακτοποιήσεις, αυθαίρετα τοπογραφικά χαρτιά και οι μηχανικοί να πληρώνονται με υπέρογκα ποσά.

@
Αφού λαδώθηκαν όλες οι πολεοδομίες και όλοι οι πολιτικοί του παρελθόντος για να χτίσουν οι Έλληνες τα αυθαίρετα τους, τώρα τους βάζουν και τα πληρώνουνε ξανά από την αρχή.
Αφού έκαναν όνειρο στον Έλληνα το κεραμίδι πάνω απ’ το κεφάλι του, του παίρνουν το κεραμίδι και το χτυπάνε στο κεφάλι του κάθε μέρα.
Χωρίς αυτούς τους δυο φόρους, ακίνητα και εισφορά αλληλεγγύης, οι Έλληνες θα ανασάνουν και οι επενδύσεις θα έρθουν.
Και 30% προκαταβολή φόρου.
Με τρεις απλές κινήσεις.

@
Δεν το πιστεύω. Ο Αλέξης Κούγιας ανοίγει επιχείρηση η οποία θα πουλάει μια ειδική σόλα σιλικόνης, η οποία θα βοηθάει στην αύξηση του ύψους. Θα κάνει τον κοντό ψηλό.
Θα βλέπεις έναν άνθρωπο επί ογδόντα χρόνια κοντό και ξαφνικά θα ψηλώνει.
Τώρα το ‘ριξες το μπόι Θρασύβουλε;
Μπράβο του που θέλει να βοηθήσει τους κοντούς!

@
Όσο μπόι δεν πήρες από μόνος σου θα το πάρεις απ’ τη σόλα. «Είναι ψηλός από σόλα» θα λέμε. Φαντάζομαι θα μένει η σόλα κι όταν ξεβρακώνεται ο νταής. Μην κατέβει ο νταής απ’ τη σόλα και δεν ξέρεις ποιος απ’ τους επτά μικρούς νάνους είναι μπροστά σου.

@
Και όλα μελετημένα. Η παρουσίαση της σόλας θα γίνει στις 15 Ιουλίου. Να ‘χουν κλείσει όλα τα πρωινά και όλα τα πιθανά χλευαστικά. Μόνο πληρωμένα δελτία ειδήσεων. Σωστός ο τέως κοντός!

@
Εκατό μέρες έχουν περάσει σχεδόν από τότε που δώσανε τα λεφτά, τα 20 εκατομμύρια ευρώ, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να μας πείσουν να μείνουμε σπίτι, λες και δεν ήταν υποχρέωση των δημοσιογράφων και ακόμα να βρούνε τη λίστα που τα δώσανε, κάνοντας έτσι ακόμα πιο προφανές ότι μοίρασαν τα φράγκα μεταξύ τους.

@
Περιμένω να μάθω ποιος δημοσιογράφος μπορεί να έχει πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ για να με πείσει να μείνω σπίτι μου.

@
Και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αν αυτό δεν είναι εθνική προδοσία, τι είναι;

@
Πιστεύω δεν θα υπάρξει. Ανάγωγός είμαι, αλλά δεν έχω χάσει και τα πιστεύω μου.

@
Και το τονίζω. Εξαιρούνται τα αληθινά μεγάλα sites που δικαιούνται χρηματοδότησης.
Άσχετα ότι χρηματοδοτούνται μόνο τα καθαρά δεξιά sites και όσα λιβανίζουν τον Κυριάκο.

@
Πέρασε με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Αν το βάλεις δίπλα δίπλα με το διάταγμα της χούντας το 1971, δεν είναι ίδιο. Είναι χειρότερο.

@
Ο νεοχουντισμός είναι εδώ ,οι νεοχουντικοί είναι εδώ. Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι την πόρτα την άνοιξε το ΠΑΣΟΚ στο ΛΑΟΣ.
Αυτοί υποχρέωσαν τη σάπια Μεταπολίτευση ν’ αγκαλιαστεί σφιχτά με τα παιδιά της χούντας για να ξαναπάρουν την εξουσία.

@
Δεν μπήκε μόνος του ο Άδωνις. Του άνοιξε την πόρτα ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Γιωργάκης. Ο μικρότερος της ιστορίας.

@
Ο Μπογδάνος τα έβαλε και με το Netflix, το οποίο το χαρακτήρισε, λόγω του περιεχομένου του, ως το «μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδα στον πλανήτη». Γι’ αυτό μάλλον ο πλανήτης γέμισε ακροδεξιούς και φασίστες πρωθυπουργούς και πρόεδρους να φανταστώ.

@
Εν τω μεταξύ, έχω βαρεθεί να ακούω τον Γεραπετρίτη να προαναγγέλλει ανασχηματισμό και τον Πέτσα να τον διαψεύδει. Αυτοί δεν βαρέθηκαν ακόμα;

@
Πάντως για να τα λέμε όλα, έχει κάνει και πολλά καλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για παράδειγμα εγώ ο ανάγωγός, δεν αντιμετωπίζω πλέον πρόβλημα με τον ύπνο. Όταν έχω αϋπνίες, μετράω τους διορισμένους συγγενείς του Κυριάκου και με παίρνει ο ύπνος. Εάν δε μετρήσω και τους γαλάζιους υποψήφιους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στη Βουλή και διορίστηκαν στο κράτος τότε με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ. Δεν προλαβαίνω να πάω στο κρεβάτι.

@
Επιτέλους ο Άρειος Πάγος έβγαλε και μια απόφαση που αξίζει να χειροκροτήσει κάνεις. Καταδίκασε τον Αμβρόσιο για το αδίκημα της ρητορικής μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ εφαρμόζοντας τον αντιρατσιστικό νόμο. Επιτέλους. Γιατί οι εκκλησίες αυτή τη στιγμή είναι οι επίσημοι ναοί του μίσους του ρατσισμού και της νέας ρήσης που δεν είπε ο Χριστός: Αγαπάτε αλλήλους, αρκεί να είναι Έλληνες.

@
Πότε δεν ήμουνα καλός στα θρησκευτικά αλλά αυτό δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι ένα «αγαπάτε αλλήλους» σκέτο. Να ξέχασε να το πει ο Ιησούς το υπόλοιπο!;

@
Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση έγινε όπως θα άρμοζε σε κάθε βασίλισσα. Άψογη. Εκτεθειμένος μόνο ο σταθμός που για 30 χρόνια της Ελένης Μενεγάκη, έγραψε ένα κείμενο 30 λέξεων. Μία λέξη για κάθε χρόνο
Κανείς δεν γίνεται μεγάλος απαξιώνοντας.
Μεγάλη παρέμεινε μόνο η Μενεγάκη.

@
Τελικά τα μάθατε τα καινούργια; Ο κορονοϊός χτυπάει μόνο τις φτωχές γειτονιές.
Πάρε τώρα το Κερατσίνι και κάν’ το Εκάλη Κυριάκο. Εδώ σε θέλωω..

Υ.Γ.1: Επειδή τα clubs δεν μπορούν να δουλέψου στη Μύκονο, όλα γίνονται πλέον σε βίλες. Εκεί και σαμπάνιες, εκεί και το στριμωξίδι, εκεί και η π@ρτούζ@, εκεί όλα.

Υ.Γ.2: Κάθε τόσο περνάνε οι αστυνομικοί από τα μαγαζιά και τους λένε «είστε πολλοί ,βγείτε έξω». Και βγαίνουν οι ίδιοι και γίνονται πιο πολλοί οι απ΄ έξω.
Ως πού θα πάει η μ@λ@κί@;;;

Υ.Γ.3: Μηπως αυτό με τον Κορονοϊό ειναι μια μ@λ@κί@ και μισή κι έχω χάσει όλο το μαύρισμα φέτος;;

Υ.Γ.4: «Αδερφέ σώθηκα» μου ‘πε ο ταξιτζής. Η κυρά μου λόγω κορωνοϊού άλλαξε στάση στο σεξ.
34 χρόνια το ‘βλεπα κατάφατσα !!

Υ.Γ.5:

Υ.Γ.6:

Υ.Γ.7: Ζούμε στην εποχή του μεγάλου αφανισμού!
Άλλον έναν γνωστό μου έχασα φέτος. Όχι ρε, δεν πέθανε. Πέρασε στην ηλιθιότητα!

Keywords
εισφορα αλληλεγγυης, γιώργος παπανδρέου, ελλαδα, english, μυκονος, siemens, υπουργοι, σαμαρας, ΠΑΣΟΚ, παπανδρεου, χρεοκοπια, φοροι, αυθαιρετα, ρωτήσω, sites, διαδηλωσεις, ΛΑΟΣ, netflix, βουλη, ιησούς, ελενη μενεγακη, κορονοϊός, βγείτε, Αντωνης Σαμαρας, τελος ακινητης περιουσιας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, ξανα, μπογδανος, βγαινουν, βγείτε, ιησούς, ακινητα, αρειος παγος, δανεια, εθνικη, εξοδος, θρησκευτικα, νησια, οικονομια, ονειρο, σαντορινη, τηλεοραση, φωτογραφιες, siemens, αδωνις, αυξηση, αξιζει, αυτι, αυλωνιτης, αψογη, βγαινει, βιλες, γελοιος, γινει, γινεται, γινονται, γιώργος παπανδρέου, δημοσιο, δωσει, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, επενδυσεις, εποχη, επρεπε, επτα, ζωη, ιδιο, υπνο, θεα, θυμιζει, υπνος, κυβερνηση, κειμενο, λεφτα, λογια, ματια, μαυρισμα, μενεγακη, μυγα, μητσοτακης, ντροπη, παντα, ογδοντα, παιδι, παιδια, παρουσιαση, πεθανε, πορτες, πορτα, ρωτήσω, συγχαρητηρια, σπιτι, τεως, τουρισμος, φοντο, φωνη, φορα, χρημα, χριστος, ψευτικα, ψηλος, εκκλησιες, ελληνικα, χωρα, κρεβατι, κυριακου, μπροστα, μυκονο, netflix, ο χριστος, sites, σωστος, θελω να
Τυχαία Θέματα