Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ο επηρμένος των Αθηνών

Στραβά το ξεκίνησε ο Ανιψιός Μητσοτάκης. «Η Αθήνα μας ανήκει». Χαλάρωσε μικρέ. Επειδή πέθανε ο παππούς δεν θα μας γ@μήσει όλη η οικογένεια. Ένας ένας.

Πιστός στην αρχή της οικογένειας Μητσοτάκη ότι τους ανήκουν όλα, από αρχαία μέχρι τηλέφωνα της Siemens, o πριν τα λίγο συνετός Κώστας Μπακογιάννης φόρεσε το στέμμα της αλαζονείας και μπήκε φουριόζος στα πράγματα. Ο Θείος θα γίνει πρωθυπουργός,

ε τι να κάτσω εγώ στην Ευρυτανία, ας πάρω την Αθήνα να παίζω. Μεγάλωσε το παιδί, πρέπει να του πάρουν κι ένα μεγαλύτερο παιχνιδάκι.

Όμως η οικογένεια Μητσοτάκη απευθύνεται σ’ όλους αυτούς τους πολλούς Μητσοτάκηδες των Αθηνών που θεωρούν τον δρόμο δικό τους, το πεζοδρόμιο δικό τους να παρκάρουν, τη γειτονιά δικιά τους που δεν μπορούν να περπατάνε μαύροι, όλους αυτούς τους Da Capo που φοράνε γραβάτες αλλά κλέβουν και το ρεύμα της ΔΕΗ.
Ο Μητσοτακισμός είναι πάθηση της ελληνικής κοινωνίας. Τους ξεχωρίζεις στον δρόμο.

Εγώ λέω ότι με την έπαρση που τρέχει αυτή η οικογένεια θα σκοτωθεί όπως οι ακριβές Porsche που υπερεκτιμούν την ταχύτητα σε σχέση με τον δρόμο.

Κωστάκη σου ανήκει η Αθήνα;
Κάτσε να σου ‘ρθει ο ΕΝΦΙΑ.

Μια γριά καμπουριαστή μπήκε στην τράπεζα περπατώντας σαν μηχανάκι του γκαζόν και με στεντόρεια φωνή είπε σ’ όλους εμάς που στεκόμασταν στην ουρά. «Μου είπανε ότι πρέπει να κόψω ένα χαρτάκι και να περιμένω στην ουρά. Όμως εγώ είμαι χάλια κι έχω και τα ούρα μου. Και μου φεύγουν!!! Άρα παίρνω το χαρτάκι, το πετάω και πάω μπροστά, αλλιώς σας κατούρησα και μη μου πείτε δεν σας το ‘πα».
Ακόμα γελάω.

Δες το βλέμμα Παπαντωνίου

Δεν το πιστεύει ότι τον ‘χωσαν μέσα.

Άλλος επηρμένος των Αθηνών. Ο Γιάννος. Από μεγάλη οικογένεια νομικών. Ε και λοιπόν; Αφού τα βούτηξε πως θα γίνει μαντάμ; Για την κυρία του λέω που πήγε στην άλλη κυρία της τηλεόρασης, την Τατιάνα, και έκλαιγε και μιλούσε για το πόσο ακέραιος ήταν ο Γιάννος. Άνοιξε τώρα τους λογαριασμούς στις πέντε χώρες που σου βρήκαν και κλάψε αργότερα.

Και τι είπε η Μαϊμού της ιστορίας, ο Σημιτάκος, που έπινε τον καφέ του στο Da Capo κι αυτός;
«Στενοχωριέμαι. Είναι απαράδεκτοι».
Γιατί στενοχωριέσαι επειδή τους πιάσανε; Είναι απαράδεκτοι επειδή δεν τα κρύψανε καλά; Ή φοβάσαι ότι μετά από τόσες ξεφλουδισμένες μπανάνες που βρίσκουν, θα βρουν στο τέλος και την μαϊμού που κρύβεται πίσω απ’ την Μπανανιά;

Βγήκανε και οι παλιοί συμμαθητές του Γιάννου από το πειραματικό σχολείο Αθήνας και είπανε πόσο αδαμάντινός χαρακτήρας ήταν.
Μετά την απομάκρυνση εκ του σχολείου ουδείς χαρακτήρας αναγνωρίζεται.
Το συμπέρασμα.

Της πουτάν@ς στην ΕΡΤ. Αυτό το μαγαζί έχει τα θέματα του και η κυβέρνηση νομίζει ότι με χαδάκια και χαλαρωτικούς χειρισμούς μπορεί να κουμαντάρει ένα άγριο ζώο που έχει ποτίσει απ’ όλων των ειδών τις κομματίλες και βαριανασαίνει.
Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί λίγο σαν κατάστημα spa και είναι όλοι σε μια ψιλοκατάσταση ζεν δεν καταλαβαίνουν ότι το να αργείς να δεις το πρόβλημα το μονό που καταφέρνεις είναι να καταλαβαίνει η κοινωνία πόσο ανίκανος είσαι.

Οι Συριζαίοι λένε πολλά πράττουν λίγα.
Πολύ μπλα, πολύ μπλα, πολύ θα σε γ@μήσω και μετά ακούς τα ροχαλητά απ’ τον ύπνο που τους πήρε.

Τι έγινε με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην Αλβανία ξεκάθαρο δεν είναι ακόμα. Μάλλον για τη σημαία δεν πυροβολούσε. Αλλά να περιμένουμε. Μην βιαζόμαστε. Για κανέναν μην βιαζόμαστε. Εδώ τον Γιάννο τον περιμέναμε τόσον καιρό. Και γι’ αυτόν ξέραμε σίγουρα.
Αν πυροβολούσε στην πλατεία αδιακρίτως είναι μια υπόθεση που δεν έχει αποσαφηνιστεί. Αν όμως καμία σφαίρα είχε σκοτώσει κατά λάθος Έλληνα, φαντάζομαι θα γράφαμε Αλβανός σκότωσε Βορειοηπειρώτη.
Γιατί ο Κατσίφας έχει ασφαλώς και αλβανική υπηκοότητα.

Για μια αξονική πήγε ένας παππούλης σε νοσοκομείο της Κρήτης και για το καλωσόρισμα, τον κέρασαν ρακί. Και εγώ που νόμιζα ότι για την αξονική πρέπει να πιεις την ειδική σκιαγραφική ουσία και όχι το γνωστό κρητικό ποτό. Όταν ο εξεταζόμενος άρχισε να γκρινιάζει ότι πάρα είναι δυνατό το υγρό που του έδωσαν να πιει, του απάντησαν πως το σκιαγραφικό έχει τη γεύση του γλυκάνισου, του ούζου.
Συνέχισε κι αυτός να πίνει για το καλό της ακτινογραφίας και κατέληξε εντατική με οξεία ρακίτιδα.
Τα ‘χουμε παίξει.

Ο Φαήλος ζήτησε να βομβαρδίσουμε την Αλβανία για αντίποινα.
Να πάρω το κυνηγητικό να πάω στα χαρακώματα να περιμένω.
Θα με δει ο προπάππους μου που πολέμησε εκεί με λόγο και θα μου πει ρε μ@λάκ@ εσύ τι ήρθες εδώ να κάνεις;

Μέσα στον σκοτωμό που γίνεται αυτές τις μέρες, τύπου ξεκαθάρισμα μπράβων και νονών της νύχτας, σκότωσαν διάβασα και έναν στη Βούλα, άντρα γνωστού μοντέλου, με την επωνυμία «Αυστραλός», όπου διαβάζω τώρα ότι ήταν πολύ γνωστός για θέματα διακίνησης ναρκωτικών. Αφού ήταν πολύ γνωστός γιατί ήταν έξω; Και όχι μέσα; Δηλαδή σε λίγο θα μπορούνε να γράφουνε στα κουδούνια ο τάδε, έμπορος ναρκωτικών;
Θα τρελαθώ σ’ αυτή τη χώρα.

Είδα τη Ματσούκα με μαγιό σε σειρά που πρωταγωνιστεί και θυμήθηκα αλησμόνητες στιγμές του παρελθόντος όπου η Δήμητρα ως Γωγώ σε σειρά του Mega αναστάτωνε τον ανδρικό πληθυσμό και οδηγούσε τα ανδρικά χέρια στο συγκεκριμένο σημείο. Την ξαναείδα σε στιγμή που η κοπέλα μου ήταν έξω, και μπορώ σαν ανάγωγος που είμαι να σας το ομολογήσω. Ξαναπήγε το χέρι μου εκεί.

Θεούλης ο δίγαμος καρδιολόγος από τη Χαλκίδα. Ξεγέλασε τη φίλη του, κάνοντας την να πιστεύει ότι έχουν παντρευτεί, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος και είχε και δύο παιδιά μάλιστα. Ο τύπος, προκειμένου να βρίσκει χρόνο και να εξαφανίζεται για να επισκέπτεται και την οικογένειά του, έλεγε στην γυναίκα του πως είχε δήθεν παντρευτεί με το φέικ γάμο, ότι ήταν πράκτορας μυστικών υπηρεσιών και έπρεπε να βρίσκεται οπωσδήποτε ένα διήμερο το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη.
Κατάλαβες; Για να πηδάει με την ησυχία του ο άνθρωπος. Όχι ντριν και ντριν τα τηλέφωνα και που είσαι τώρα και τι κάνεις τώρα;

Δημοσκόπηση Rass: Πιο κοντά στον λαό Τσίπρας, πιο εξαρτημένος από συμφέροντα ο Μητσοτάκης. Έλααααα.

Ανιχνευτές ψεύδους στα σύνορα για μετανάστες. Δεν βάζετε και κανένα στη Βουλή;

Καλημέρα.
Ο Νοέμβρης μπήκε, αλλά απ’ τη Novartis κανείς δεν μπήκε.
Λόγια, λόγια, πολλά λόγια.

Keywords
αθηνα, ανιψιός, siemens, δεη, porsche, ενφια, τραπεζες, ΕΡΤ, συριζα, spa, ζεν, κρητη, φαήλος, mega, συγκεκριμένο, χαλκιδα, rass, τσιπρας, novartis, μυστικες δημοσκοπησεις, βουλη, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, μεταναστευση στην αυστραλια, νεα κυβερνηση, δημοσκοπηση, κοινωνια, χωρες, αλβανια, γκαζον, γυναικα, ζεν, μαγιο, σφαιρα, mega, porsche, siemens, αγριο, ανιψιός, ανθρωπος, ανδρικα, αξονικη, απαραδεκτοι, αρχαια, βλεμμα, βρισκεται, γειτονια, γευση, δημητρα, γινει, γινεται, γωγω, διημερο, εγινε, ειπε, επρεπε, ζωο, ηρθες, υπνο, υποθεση, ησυχια, κυβερνηση, κυρια, λαθος, λογια, λογο, μητσοτακης, νομιζα, οικογενεια, οπωσδηποτε, ουσια, παιδι, παιδια, πεθανε, ρακι, ρευμα, σιγουρα, συγκεκριμένο, σειρα, σχολειο, τατιανα, τυπος, υπηκοοτητα, φαήλος, φοβασαι, φωνη, χερι, αλβανος, ανηκει, χωρα, υγρο, κοπελα, κωστας, μαυροι, μπροστα, νοσοκομειο, novartis, οξεια, ουρα, ποτο, θειος, rass, σημαια, spa, τραπεζα, θεματα, χαδακια, ξεκαθαρισμα, ξεκινησε, χερια
Τυχαία Θέματα