Ο ανάγωγος της Κυριακής: Μόλις κολύμΠισσα!

«Ο βοριάς θα είναι νοτιοδυτικός». Αυτό ειπώθηκε στην ΕΡΤ, εκεί που έλεγαν τον καιρό. Αν το καταφέρει κι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει τον βοριά, νοτιοδυτικό, η τρίτη αξιολόγηση θα είναι παιχνιδάκι.

Υ.Γ.1: Μα καλά ρε Κουρουμπλή, «γιατί να μην κάνουν μπάνιο;». Είναι δυνατόν να έχει γίνει της πουτ@ν@ς, να έχει φτάσει η πετρελαιοκηλίδα

μέχρι τη Γλυφάδα και εσύ να βγαίνεις να λες «γιατί να μην κάνουν μπάνιο;». Τι; Θα σε κοροϊδέψουμε;
Εδώ μπήκε μία οικογένεια να κάνει μπάνιο και όταν βγήκανε από τη θάλασσα από την πολύ τη πίσσα τους περάσανε για δρόμο, για άσφαλτο. Μεγάλο φάουλ.
Η συγγνώμη Σάββατο πρωί στον Αυτιά, κάπως διόρθωσε τα πράγματα.
Αλλά η άποψη ότι άμα ήταν ο Κυριάκος κυβέρνηση, ούτε το καράβι θα βούλιαζε, ούτε η πετρελαιοκηλίδα θα έκανε βόλτα, αυτό μόνο ο ΣΚΑΪ και ο Πορτοσάλτε μπορούν να το ισχυριστούν. Ο ΣΚΑΪ μου φαίνεται πως έχει φτάσει να είναι Κυριάκος μέχρι μ@λ@κίας.

Πίσσααα ρε μάγκα!!!

Υ.Γ.2: «Έχουμε μια τυραννία της μετριότητας, που βολεύεται πάρα πολύ από το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση», είπε τις προάλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αδερφός της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος εργάστηκε για πρώτη φορά στη ζωή του σε τράπεζα, με τεράστιο μισθό, μετά από τηλεφώνημα του Κώστα Σημίτη. Το σύμβολο της μετριότητας αυτής της χώρας, μιλάει για τους άλλους.
Ένα από τα χαρακτηριστικά της μετριότητας, είναι το θράσος, Κυριάκο. Που αν δεν σε λέγανε Μητσοτάκη, θα ήσουνα ψαρόβαρκα ναυαγισμένη στο Κάβο Ντόρο.

Υ.Γ.3: Είδα τον πρόεδρο, που παριστάνει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, να τραβάει κουπί στην τριήρη «Ολυμπιά» και να γράφει στο Twitter ως άλλος Σαλαμινομάχος.
Εσύ, Άδωνη μου, θα ήσουν ο Εφιάλτης στις Θερμοπύλες, όχι Σαλαμινομάχος.
Μη στεναχωριέσαι, ξέρει η ιστορία πώς θα σε γράψει.

Στην προσπάθεια να βρει το κέντρο ο ακροδεξιός, αλλήθωρισαν τα μάτια του!

Υ.Γ.4: Μια βδομάδα πέρασε κι ακόμα δέκα παραμένουν οι υποψήφιοι για την Κεντροαριστερά, χωρίς Αριστερά. Κρίμα. Τζάμπα το ξεσκόνισα το δεύτερο σερβίτσιο ο ανάγωγος; Αυτές τις δυο κουτάλες που περισσεύουν ποιος θα τις πάρει;
Από τη μία ο Σταύρος, ο περήφανος κρητικός με το σακίδιο, που παίζει με πολυβόλα και φορά βραχιόλια και χαϊμαλιά για να εντυπωσιάσει τον Μπουτάρη, από την άλλη ο ξεχασμένος απ’ τον Θεό, Ραγκούσης, που χρησιμοποιεί… κακές λεξούλες στο twitter, μπας και του κάνει κανένας retweet. Αλλά ούτε φωνή, ούτε retweet.
Η ύψιστη όλων όμως είναι η Φώφη.
Το έχει ρημάξει το μαλλί στο χτένισμα. Αδειάζει 30 λακ την ημέρα και τα συνολάκια πάνε κι έρχονται, αλλά μόλις ανοίξει το στόμα της και ξεπηδήσει το κοριτσάκι της τρίτης δημοτικού που λέει άγαρμπα το ποίημα, διαλύεται η εικόνα της, εις τα εξ ων συνετέθη.
Αφού την προηγούμενη εβδομάδα έκανε περαντζάδα στο Κολωνάκι με 20 νεολαίους, που και μόνο για τον άθλο της να βρει τόσους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ κάτω των 30, της αξίζουνε τρεις κομμώσεις δωρεάν.
Είπε η κακομοίρα να συνεχίσει να λανσάρει το cool προφίλ της, βγάζοντας selfie με νέους δίπλα σε σουβλάκια και όχι καλαμάκια όπως τα λένε στη Θεσσαλονίκη.
Τι άλλο να κάνει πια για να κρύψει την πολιτική της ανυπαρξία;
Φώφη, κανά φράγκο από αυτά που χρωστάτε θα δώσεις ή θα τα πληρώσουμε πάλι οι μ@λάκες;
Και ξεκαθάρισε, θα είστε η κεντροαριστερά του Μητσοτάκη;

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει αποδόσεις για τον νικητή του νέου φορέα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης παιζόταν την Τετάρτη με απόδοση 6.00 και πλέον παίζεται με μόλις 3,70. Εγώ, σαν ανάγωγος που κυνηγάω τις μεγάλες αποδόσεις, όσοι παίζετε στοίχημα καταλαβαίνετε τι εννοώ, εκεί θα πόνταρα τα λεφτά μου.

Είναι λίγο δύσκολο βέβαια, διότι μετά την συνύπαρξη του Βενιζέλου με τον Σαμαρά και τον Άδωνη, το χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ξαναβρεθεί στη βούτα, όχι με τον Άδωνη μόνο και τον Βορίδη, αλλά και με ακροδεξιούς και χουντικούς θα μπορούσε να συνεργαστεί.
Ένα είναι σίγουρο, στο όραμα της κεντροαριστεράς, Αριστερά δεν υπάρχει.

Υ.Γ.5: Θα μου πεις και ο Τσίπρας που είχε όραμα την Αριστερά, την πήγε στην Ευρώπη και του την κάνανε μία από τα ίδια. Αν δεν μαζέψει τους φόρους, θα τρέχουν και θα τρέχουν και θα βρίσκονται πάντα στο ίδιο σημείο, το οποίο δεν θα είναι και αριστερό.

Υ.Γ.6: Παρεμπιπτόντως, δεν κατάλαβα γιατί το Eurogroup θα συζητήσει τη υπόθεση Ανδρέα Γεωργίου και ΕΛΣΤΑΤ. Από πότε τα Eurogroup παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη μιας χώρας;
Αν ο Γεωργίου διόγκωσε το έλλειμμα εδώ, αυτό θα το αποφασίσουν οι Έλληνες δικαστές.
Η όλη υπόθεση μοιάζει σαν ωμός εκβιασμός ή ιδέα μου;
Τέτοια προστασία δεν έχει ξαναυπάρξει. Νομίζω ότι μας το κάνουν σαφές, ότι σίγουρα διογκώσανε το έλλειμμα σε συνεννόηση.
Εγώ, σαν ανάγωγος, αυτό καταλαβαίνω.

Υ.Γ.7: Αν ο Σόιμπλε ξαναγίνει υπουργός Οικονομικών, ένα είναι σίγουρο, οι πορείες θα γίνονται μόνο προς τη γερμανική πρεσβεία.
Αλήθεια, το ΚΚΕ που είναι κατά της Ευρώπης γιατί δεν διοργανώνει καμιά πορεία μέχρι την γερμανική πρεσβεία;
Γιατί όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην αμερικάνικη πρεσβεία;

Υ.Γ.8: Όμορφη μέρα η περασμένη Τρίτη. Καιρό είχαμε να απολαύσουμε τις στιγμές πανικού που έζησαν στο γραφείο Τύπου της Eldorado, ουπς συγγνώμη, στον ΣΚΑΪ εννοούσα. Τρελάθηκαν εκεί στο κανάλι του Κυριάκου, μη και δεν γίνει η επένδυση στη Χαλκιδική και χάσουν εργαζόμενοι τις δουλειές τους.
Και δώσ’ του οι αναλύσεις, δώσ’ του οι ζωντανές συνδέσεις, δώσ’ του οι κλαυθμοί και οδυρμοί για την κυβέρνηση που τσακίζει την επιχειρηματικότητα. Έβγαλαν κάθε δυνατό και αδύνατο που θα μπορούσε να μιλήσει για το θέμα, μόνο για τη δύσκολη ζωή των μυρμηγκιών στις Σκουριές τώρα που δεν θα έχουν αρκετά ψίχουλα από το κολατσιό των μεταλλωρύχων δεν μίλησαν. Τέτοια δράματα της ζωής.
Ένα είναι σαφές, ότι η Eldorado ξεκίνησε την επόμενη της επίσκεψης Μακρόν για μπορεί να ενισχύσει την αδύναμη εικόνα του πανμέτριου Κυριάκου.

Υ.Γ.9: Μετά την απόλυτη συνέντευξη του Άδωνη Γεωργιάδη στην «Καθημερινή», την περασμένη εβδομάδα, με τίτλο: «Δεν υπήρξα ποτέ μου ακροδεξιός», μαθαίνω πως την επόμενη εβδομάδα η εφημερίδα θα φιλοξενεί ολοσέλιδο αφιέρωμα στον Νέρωνα, με τίτλο: «Μισούσα τους εμπρηστές».

Υ.Γ.10: Κουτσά στραβά μαζεύτηκαν 14 βουλευτές της ΝΔ να κάνουν ερώτηση για την επένδυση στις Σκουριές κι έλειπε ο ένας και μοναδικός «γαλάζιος» βουλευτής στη Χαλκιδική. Δεν θα μου φανεί περίεργο να τον δω να υπογράφει ερώτηση για τον Αχελώο ξέρω γω…

Υ.Γ.11: Κι ενώ ο υπουργός Παιδείας βρέθηκε στην Αίγινα για τον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας και μας ενημέρωσε πως «ήταν μια ωραία μέρα», δεκάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κοιμήθηκαν σε υπνόσακους γιατί… δεν πρόλαβαν να βρουν σπίτι. Κι αυτό γιατί Σάββατο τους ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και Δευτέρα – δύο μέρες μετά – άνοιξαν τα σχολεία.
Άλλο ένα ανορθόδοξο του ελληνικού δημοσίου!

Υ.Γ.12: Και έχουμε και το άλλο το βλαμμένο, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, που έριξε, λέει, κι άλλο πύραυλο. Ο ΟΗΕ και ο Λευκός Οίκος συγκάλεσαν έκτακτα συμβούλια για ν’ αποφασίσουν πώς θα κινηθούν. Μέχρι ν’ αποφασίσουν μπορεί ο Βορειοκορεάτης να έχει αφανίσει καμιά χώρα ολόκληρη και να κλαίμε.
Τι παιδί είναι βλαμένο. Πατάει ό,τι κουμπί βρει μπροστά του.

Υ.Γ.13: Περίμενα πώς και πώς να δω τι είναι αυτό το Survival Secret. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα, καθώς οι προσδοκίες μου δεν ήταν και υψηλές. Τηλεμαϊντανοί και ξεχασμένοι από τον Θεό celebrities από τη μία και από την άλλη παίκτες που θέλουν να δουν το πρόσωπό τους στην τηλεόραση και να μοιράσουν αυτόγραφα ή να ρίξουν κανένα γκομενάκι μετά το τέλος του ριάλιτι.
Δηλαδή η θλίψη στα μεγάλα της κέφια.


Είναι καλά το άτομο;;; Που και να πάρει εξουσία αυτός!

Υ.Γ.14: Κουιζάκι για λίγους: Για ποια γυναίκα γνωστού, πασίγνωστου, πολιτικού ακούγεται ότι έχει κάνει διαδικτυακή εφαρμογή για ενοικιαζόμενα δωμάτια και βγάζει μπόλικο (και ίσως «μαύρο») χρήμα;

Keywords
ΕΡΤ, συριζα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τραπεζες, twitter, ραγκουσης, λακ, ΠΑΣΟΚ, θεσσαλονικη, βενιζελος, σαμαρας, τσιπρας, ελστατ, σόιμπλε, ΚΚΕ, ουπς, σχολεια, οηε, survival, secret, θλίψη, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, νεα κυβερνηση, αδωνις γεωργιαδης, ολυμπια, αμα, αξιολογηση, η ζωη ειναι ωραια, αποτελεσματα, βουλευτες, βραχιολια, αναπληρωτες, νικητη, το θεμα, θλίψη, αιγινα, γυναικα, δωρεαν, ελστατ, ενοικιαζομενα δωματια, θαλασσα, θεμα, οηε, τηλεοραση, χαλκιδικη, ωμος, ανδρουλακης, αυτια, βδομαδα, γεγονος, γεωργιου, γινει, γινονται, γλυφαδα, δευτερο, δευτερα, δωματια, ειπε, υπαρχει, εβδομαδα, ερχονται, ευρωπη, εφιαλτης, εφημεριδα, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδια, ιδιο, υποθεση, θερμοπυλες, θρασος, εικονα, κυβερνηση, κι αλλο, λακ, λεφτα, ματια, μητσοτακης, μια απο τα ιδια, μπανιο, παντα, οικος, ποιημα, οικογενεια, ομορφη, ουπς, οραμα, παιδι, πρωι, σαββατο, σιγουρα, σιγουρο, σουβλακια, σόιμπλε, σπιτι, στομα, τι ειναι, τριτη, υπουργος παιδειας, φαουλ, φωφη, φωνη, φορα, αδυνατο, δουλειες, δωσεις, εφαρμογη, ησουνα, χωρα, η εφημεριδα, κωνσταντινου, κυριακου, μοιαζει, μπροστα, secret, survival, τραπεζα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα