Ο ανάγωγος της Κυριακής: Μια μάνα κι ένας γιος, έφεραν τον κόσμο αλλιώς!

Εγώ, Θεέ μου, σε αυτό τον τόπο θα τρελαθώ. Κάποιος σκότωσε τη μνήμη μας. Πρέπει να βρούμε τον δολοφόνο της κοινής λογικής. Αυτή είναι η μεγάλη πανδημία. Η απώλεια μνήμης.

@
Τι είναι η Χρυσή Αυγή; Παρακλάδι της Αριστεράς; Ας αποφασίσει επιτέλους αυτή η Δεξιά, είναι οι αναρχικοί παιδιά της Αριστεράς; Ή οι Χρυσαυγίτες; Ποια μάνα γέννησε τη Χρυσή Αυγή;

@
Ποιος την έθρεψε; Ποιος την ανάθρεψε; Ποιος την χάιδεψε; Κι αυτοί σε ποιον μιλούσαν με το σεις και με το σας;

@
Τι είναι ο Άδωνις; Τι είναι ο

Βορίδης; Τι είναι ο Πλεύρης; Μήπως παιδιά της Αριστεράς κι αυτοί;

@
Ποιος έβαλε το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση; Που ήταν η πρώτη lifestyle Χρυσή Αυγή, στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας; Πότε αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά οι χουντικοί με τους αρχηγούς της Μεταπολίτευσης; Μήπως ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον Σαμαρά;

@
Η Χρυσή Αυγή είναι το ψυχοπαίδι της Δεξιάς. Είναι ο «μπράβος» που βάζανε οι καθωσπρέπει γραβατάκηδες για να καθαρίζει και να σκοτώνει πρόσφυγες και μετανάστες και δεν τους πείραζε κανείς αλλά όλοι τάχα ανησυχούσανε.

@
Τα κανάλια τους εξυμνούσαν με τον τρόπο τους, τους έκαναν ήρωες, τους επέβαλαν. Για ποιον λόγο; Γιατί δεν έπρεπε ο θυμός για τους αρχηγούς της Μεταπολίτευσης που χρέωσαν την Ελλάδα και τη βάλανε στα μνημόνια να στραφεί προς την Αριστερά.

@
Η Χρυσή Αυγή ήταν το χρυσό φράγμα, να μην τους φύγουν οι ακροδεξιοί που τους μαζέψαν μετά σιγά-σιγά. Με τους κρυφοφασίστες δημοσιογράφους και τους νεοχουντικούς της Μεταπολίτευσης, το νέο τρίο, Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης, αντικαθιστώντας τους Παπαδόπουλο, Παττακό και Μακαρέζο.

@
Δες τώρα πόσο ωραία το στήσανε.

@
Καθυστερήσανε εφτά χρόνια να βγάλουν μια απόφαση. Σαν είδαν τον κόσμο που μαζεύτηκε, τρόμαξαν και είπαν πρέπει να την καταδικάσουμε. Αλλά παράλληλα να χρεωθούμε ότι εμείς που τους φέραμε, είναι εμείς που κάναμε τον αγώνα να φύγουν.

@
Αμέσως μετά πετάμε χημικά και διαλύουμε το πλήθος. Δεν θέλουμε και πολύ. Μας πετάνε τρία μπουκάλια, γιατί τρία μπουκάλια πετάξανε, ήμουν εκεί, ο ανάγωγός, τα είδα από πρώτο χέρι.

@
Την επόμενη μέρα μετά την απόφαση, πρωί πρωί, ο Κοντονής, εντελώς τυχαία, παραιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί με τον νέο Ποινικό Κώδικα θα καταδικαστούν σε χαμηλές ποινές. Και γιατί δεν τους δίκαζαν με τον παλιό ποινικό κώδικα; Εφτά χρόνια είχαν μπροστά τους.

@
Και αφού το αδίκημα και το έγκλημα έγινε με τον παλιό Ποινικό Κώδικα, γιατί δε βάζουν τις ποινές από τον παλιό ποινικό κώδικα;

@
Το σημαντικό στην ποινή είναι ο χρόνος της κάθειρξης. Δηλαδή ο υποχρεωτικός χρόνος που πρέπει να μείνει κάποιος στη φυλακή. Κι αυτός είναι μεγαλύτερος με τον νέο Ποινικό Κώδικα. Και όλοι ξέρουν σ’ αυτή τη χώρα, πώς μπαίνουν και με τι κόλπα βγαίνουν.

@
Έξω δε βγήκε η Σταμάτη του Τσοχατζόπουλου επειδή, λέει, τρελάθηκε;
Δεν τα βρήκε τα λογικά της μόλις βγήκε; Έξω δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος; Τον έβγαλε ο νέος Ποινικός Κώδικας;

@
Ασφαλώς ο Κοντονής δε βγήκε τυχαία την επόμενη μέρα. Ασφαλώς οι καφέδες και τα νερά που έπεσαν στον Τσίπρα δεν ήταν τυχαία. Κι ασφαλώς όταν θα μπουν οι ποινές θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι μικρές. Κι ασφαλώς είναι ο Μητσοτάκης και η αδερφή του που βάλαν τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή.

@
Όλα καλά, μελετημένα. Μόνος εχθρός της Δεξιάς η μνήμη όλων.

@
Βγήκε ο Πορτοσάλτε και κατηγορούσε τον κόσμο, τον λαό γιατί πήγε έξω από το δικαστήριο. Γιατί σκότωσαν έναν νέο άνθρωπο οι φασίστες. Γι’ αυτό. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ότι περιμένει η μάνα του εφτά χρόνια να καταλάβουν οι διανοούμενοι, οι έξυπνοι και οι μορφωμένοι, ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση; Ποια είναι η δουλειά του κόσμου; Να κάθονται στα σπίτια τους και να βλέπουν Big Brother και λοιπές μαλακίες;

@
Να μην ντρέπεται η Μάνδρου να λέει ότι η μάνα του Φύσσα πήγαινε πάντα καλοχτενισμένη στο δικαστήριο. Αυτό είναι το μόνο που είδε σε όλη αυτή την ιστορία, το μαλλί της μάνας του παιδιού. Αυτό παρακολουθούσε; Αυτό αφορά τους ανθρώπους;

@
Το νέο σώμα της αντίδρασης που γεννήθηκε στις 7 Οκτώβρη δεν πρέπει να αφήνει κανέναν χωρίς απάντηση. Δεν θα αφήσει ανεξέλεγκτα τους δημοσιογράφους να βεβηλώνουν τις μνήμες των ανθρώπων.
Με δύναμη Δημοκρατίας και προστατευμένη από κάθε λογής προβοκάτορες δεν θ’ αφήσει τον φασισμό της τηλεόρασης να επιβληθεί.

@
Τον λόγο τον έχει η κοινωνία και όχι τα κόμματα. Και όπως είπε και ο Αϊνστάιν, ο κόσμος δεν θα καταστραφεί απ’ αυτούς που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους παρακολουθούν χωρίς να κάνουν τίποτα.

@
Είπα Big Brother, και ναι, θα το πω γιατί είμαι ανάγωγός. Υπάρχει κάτι χειρότερο. Λέγεται Bachelor και παίζεται στον Alpha.
Καθαρό αίσχος.

@
«Τώρα επιτέλους μπορούμε να το πούμε. Δεν είναι αθώοι. Όχι επειδή το ζήτησε η ελληνική κοινωνία, αλλά επειδή αποφάνθηκε η ελληνική δικαιοσύνη».
Αυτά έγραψε ο Μαρκουλάκης στο facebook με αφορμή την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Ούτε εσύ είσαι αθώος.
Δεν είναι οι δικαστικές αποφάσεις που καταδικάζουν. Είναι οι κοινωνίες που κραυγάζουν και επαναφέρουν τις δημοκρατίες. Είναι ο Παύλος Φύσσας που δολοφονήθηκε. Το αίμα του έφερε την απόφαση. Και η μάνα του που πολεμούσε. Άραξε στο σαλόνι σου.
Έτσι βγήκε από μόνο του το δικαστήριο και αποφάσισε; Ποιος οδήγησε τη Χρυσή Αυγή στο δικαστήριο; Οι δικαστές από μόνοι τους; Αυτό κατάλαβες;

@
Καραγκιόζηδες ντυμένοι με ποιότητα. Υποτακτικοί των καιρών.
Σε μια εποχή που πέθαναν όλα. Κι όσα ζουν φοράνε μάσκα και περιφέρονται.

@
«Ρε μ@λάκ@ σαν νοσοκόμες είμαστε που γυρνάμε στην Αθήνα μ’ αυτές τις μάσκες. Μόνο οι σύριγγες μας λείπουν στα χέρια» είπε ο πιτσιρικάς σε μια στροφή του δρόμου και πήρε το αυτί μου την κουβέντα του.

@
Εν τω μεταξύ, από την ώρα που αποχώρησε ο Τσιόδρας μας έχει πάρει ο κορονοϊός και μας έχει σηκώσει. Διότι τα κανάλια θέλουν κι από έναν λοιμωξιολόγο το καθένα και όπου  λαλούν πολλοί λοιμωξιολόγοι αργεί να ξημερώσει.

@
Κυνηγάνε τους πιτσιρικάδες για να μην μολυνθούν και πεθάνουν τους παππούδες τους. Και οι παππούδες τους πηγαίνουν χωρίς μάσκες στις εκκλησίες και δεν τους ενοχλεί κανείς ούτε καμιά αστυνομία τους κυνηγά.

@
Ξεχνάει κανείς τον Χαρδαλιά που έβαλε την εικονίτσα της Παναγίας στο τραπεζάκι και έβγαλε τη μάσκα του για να παρακολουθήσει παράσταση. Ωραία λοιπόν ας πάρει ο καθένας την εικόνα της Παναγίας, ας την κρατάει, ας βγάλει τη μάσκα του και ας παρακολουθήσει τον φίλο του να του μιλάει. Σε απόσταση.
Τα αντιφατικά μέτρα δίνουν λάθος σήμα στην κοινωνία.

@
Στα αεροπλάνα δεν κολλάει ο κορονοϊός, στα θέατρα κολλάει. Ανώτερες αριθμός 150 άτομα. Να υποθέσω στα γήπεδα, σε λίγο, θα μπαίνει το 30% και θα υπάρχει μάξιμουμ αριθμός. Τι θα συμβεί αν τα γήπεδα δουλεύουν γεμάτα και τα θέατρα και οι κινηματογράφοι και τα νυχτερινά κέντρα κρατάνε μόνο τα μέτρα; Θα πάρει ο Μαρκουλάκης τον κολλητό του να πάει κόντρα στους λοιμωξιολόγους;

@
Το ‘χουμε χάσει τελείως.
Κοινωνία ώρα μηδέν.
Ώρα να ξαναβρούμε τη μνήμη μας!
Ο ακροδεξιός είναι παιδί της Δεξιάς!

Keywords
χρυση αυγη, γιώργος παπανδρέου, big brother, μνήμη, ΛΑΟΣ, καρατζαφερης, lifestyle, ΠΑΣΟΚ, παπανδρεου, ελλαδα, συριζα, τσοχατζοπουλος, τσιπρας, big, brother, bachelor, alpha, facebook, αθηνα, κορονοϊός, www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, σαμαρας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, ακης τσοχατζοπουλος, η ημέρα της γης, νεος παπας, κοινωνια, κομματα, βγαινουν, κινηματογραφοι, μνήμη, αστυνομια, αυγη, γηπεδα, δουλεια, κοντρα, ωρα, alpha, αδωνις, αιμα, απωλεια, απωλεια μνημης, αυτι, αφορμη, βοριδης, γιώργος παπανδρέου, δυναμη, δικη, εγινε, ειπαν, ειπε, υπαρχει, εποχη, επρεπε, αισχος, εχθρος, ημουν εκει, ηρωες, θεατρα, θεε μου, θυμος, εικονα, κυβερνηση, λαθος, λογο, μητσοτακης, μηδεν, παντα, παιδι, παιδια, πηγαινε, ποιοτητα, πλευρης, πρωι, σωμα, σπιτια, τι ειναι, τρια, φυλακη, φταιει, φορα, χερι, χημικα, χρυση, χρονος, brother, bachelor, big, εκκλησιες, φυσσας, χωρα, lifestyle, μεινει, μπροστα, παυλος, σημα, σκοτωνει
Τυχαία Θέματα