Ο ανάγωγος της Κυριακής: Κλειστόν λόγω μ@λ@κί@ς!

Η κατάσταση στα σπίτια έχει τον απάλευτο. Είναι όλοι σαλταρισμένοι, δεν υπάρχουν ντουλάπια να χώσουμε τα νεύρα μας, ζούμε και δεν ζούμε και η κυβέρνηση έχει χάσει την μπάλα.

@
Όχι όμως ότι έχει βρει η αντιπολίτευση την μπάλα. Χαμένη την έχουν κι αυτοί.

@
Όταν έγινε η πρώτη καραντίνα έγινε για να μη βγούμε να κολλήσουμε, τώρα που έχουν κολλήσει οι περισσότεροι το γεγονός ότι μένουμε όλοι μαζί αυξάνει τις πιθανότητες να κολλήσουμε όλοι. Διότι αυτοί που μένουν μαζί δεν κάνουν τεστ αν μπορούν να μένουν μαζί. Απλώς

επειδή είναι οικογένεια μένουν μαζί. Αλλά ποιος είπε ότι ο συγγενής δεν κολλάει;

@
Άλλες συνθήκες επέβαλαν την πρώτη καραντίνα κι άλλες τώρα. Η δεύτερη καραντίνα μπορεί να αποβεί μοιραία.
Δεν μπορεί χωρίς τεστ να μένουν άνθρωποι μαζί μόνο και μόνο επειδή είναι οικογένεια.

@
Η κατάσταση στα λεωφορεία το πρωί είναι αφόρητη και είναι βαθύτατη εστία μετάδοσης του ιού. Αν αυτό το πασιφανές και προφανές η κυβέρνηση κάνει ότι δεν το βλέπει, τότε χάνει στα μάτια του κόσμου.

@
Όπου υπάρχει στριμωξίδι, όπου υπάρχει συνάθροιση, ο ιός κολλάει.

@
Άρχισαν οι παπάδες από τώρα να λένε ότι πρέπει να ανοίξουν τα Χριστούγεννα οι ναοί. Πρέπει να καταλάβουν οι ιερείς ότι η πίστη δεν είναι εξαρτώμενη από τη λειτουργία της εκκλησίας. Είναι ανεξάρτητη.

@
Ν’ ακολουθήσουν τους φυσικούς νόμους, όπως τους ακολούθησε και ο Ιησούς όταν του λέγανε πέσε από τον ναό του Σολομώντα, διότι αφού λες ότι είσαι αυτός που είσαι, θα σε πιάσουν οι άγγελοι του Θεού και θα σε σώσουν. Κι εκείνος απάντησε ότι δεν παραβιάζονται οι φυσικοί νόμοι για κανέναν. Διότι είναι του Θεού.

@
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτές τις ανοησίες διότι ο ιός κολλάει παντού και δεν είναι άπιστοι ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος της Αλβανίας και λοιποί μητροπολίτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

@
Όσο περισσότερο θέλει να αποδείξει κάνεις ότι είναι χριστιανός τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι. Όπως και όσο περισσότερο θέλει ν’ αποδείξει κανείς ότι είναι Αριστερός, τόσο πολύ καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι.

@
Μιλώ για τον Βαρουφάκη, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τιμήσει το πολυτεχνείο και θέλει να κάνει το συμβολικό περίπατο προς  την πρεσβεία των ΗΠΑ. Μας κατατρόμαξε.
Για να τολμήσει να κάνει και καμιά πορεία προς τη γερμανική πρεσβεία, εκεί που έπαιξε  ο ίδιος το μέλλον της Ελλάδας και το έχασε.

@
Η Δεξιά οδηγεί τους Αριστερούς στο να κάνουν επίδειξη της αριστεροσύνης τους και τους κάνει να φαίνονται σαν υστερικοί μητροπολίτες που θέλουν ν’ ανοίξουν τους ναούς τους.
Δεν κάναν τα κόμματα το Πολυτεχνείο, το Πολυτεχνείο το έκαναν οι νέοι της εποχής εκείνης και γιορτάζεται από τους νέους κάθε γενιάς κι απ’ αυτούς που ζήσανε τα γεγονότα και παλεύουν τις κάθε λογής χούντες.
Ή όλοι μαζί να τιμήσουμε το πολυτεχνείο ή ο καθένας νοητά μέσα από το σπίτι του. Δεν είναι πλέον τα κόμματα αυτά που εκπροσωπούν τους νέους. Τους πιο πολλούς τουλάχιστον.

@
Να κάνουμε μια μεγάλη διαδικτυακή πορεία και να προσθέσουμε τα ονόματα μας και τις φάτσες μας. Έτσι θα μετρήσουν την δύναμη μας. Όχι να πάει ο Βαρουφάκης με άλλους οκτώ στην αμερικανική πρεσβεία γιατί έχει καιρό να τον δείξει η τηλεόραση.

@
Εντάξει το ΚΚΕ έχει καιρό να κάνει και την υπαρξιακή του βόλτα από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα και πίσω πάλι στην Ομόνοια, οπότε έχει μια ανησυχία, ότι αν δεν τους βλέπουν στους δρόμους θα τους ξεχάσουν.

@
Στον ΣΥΡΙΖΑ πάλι έχουν άλλα σοβαρά θέματα να τους απασχολούν. Το εξής ένα. Πολάκης.
Ή Πολλάκις. Πολλάκις πράττων του κεφαλιού του και μια τον απειλεί ο Τσίπρας ότι θα τον διώξει, την άλλη πάει να του μιλήσει ο Τζάνακόπουλος για να σοβαρευτεί και όλοι μαζί εξευτελίζονται και μικραίνουν. Κι αδύνατο να το κατανοήσουν.
Ότι η ομάδα που έχασε τις εκλογές πρέπει να πάει σπίτι της.

@
Παραμένει μόνο ο Τσίπρας διότι αυτός παρά τα φουρνέλα των Τσακαλώτου και των Πολλάκηδων πήρε το ποσοστό αυτό, το οποίο το έχει δώσει μέσα στην Κουμουνδούρου για να το κατατρώνε τα τρωκτικά του κόμματος κι αυτός παρακολουθεί ανήμπορος ν’ αντιδράσει;

@
Ο κόσμος βρίσκεται εγκλωβισμένος στο ασανσέρ της απελπισίας, όπου δεν υπάρχει το κουμπί της Ελπίδας για να το πατήσει.

@
Η κατάσταση έχει ξεφύγει, θα βουλιάξουμε όλοι αν συνεχίσουμε να παίζει ο καθένας το προσωπικό παιχνίδι της βλακείας του. Και ξεκινάμε από την κυβέρνηση. Βάλτε λεωφορεία και σταματήστε τις μ@λ@κίες.

@
Ενισχύστε τους εργαζόμενους τους ανέργους και όλους τους επιχειρηματίες που τους διαλύσατε με το άνοιξε – κλείσε και με τα διαρκή πρόστιμα από τα δικά σας ολέθρια λάθη.

@
Η δεύτερη καραντίνα θα φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από την πρώτη. Γιατί στην πρώτη καραντίνα ήταν υγιείς, κλεισμένοι σπίτια τους για να μην αρρωστήσουν και τώρα είναι υγιείς και ασθενείς όλοι μαζί. Το ξαναλέω ο ανάγωγος.

@
Στα λεωφορεία όταν μπαίνουνε μέσα τους ελέγχει κάνεις, όπως στα αεροδρόμια; Θα έπρεπε να γίνονται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έλεγχοι.

@
Επιτάξετε πλοία και φτιάξτε ΜΕΘ να μπορούν να πλεύσουν παντού.
Η Ελλάδα έχει παντού γύρω γύρω θάλασσα.

@
Νομίζω τον Άδωνη τον βγάλανε στη σέντρα. Είναι σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης θέλει ν’ απαλλαγεί απ’ αυτόν και καθυστέρησε πολύ θα έλεγα εγώ που είμαι και ανάγωγός. Γι’ αυτό και ο Άδωνις έχει αρχίσει να κάνει λάθη του τύπου, «είναι η αλήθεια ότι πέσαμε έξω». Αρχίζει να δικαιολογεί την έξοδό του από την κυβέρνηση.

@
Όμως ο ρόλος του τελείωσε. Όπως έσβησε η φωτιά της Χρυσής Αυγής έτσι θα σβήσουν και τα καντηλάκια που ήταν αναμμένα από το φως της.
Όχι ότι έφυγε το μίσος και τα αισθήματα μίσους από τους ανθρώπους. Αλλά όταν το μίσος δεν έχει ηγέτες, τότε κλείνει ο δρόμος για νέες χούντες.

@
Τέλος πάντων ο Μητσοτάκης έχει δώσει οδηγίες στους δικούς του να ξηλώνουν σιγά-σιγά τα γαλόνια του Άδωνη. Η «Καθημερινή» μέρα παρά μέρα του ρίχνει και μια βολή. Από την άλλη στον ΣΚΑΪ ο Πετρετζίκης τον ξεφτίλισε. Στο MEGA πάλι η Ράνια Τζίμα τον έκανε να ιδρώσει. Και επιτέλους είδαμε ότι όταν ένας δημοσιογράφος κάνει καλά τη δουλειά του τότε ο Άδωνις εξαφανίζεται

@
Τον Άδωνη τον φτιάξανε στην τηλεόραση και εκεί μέσα θα τον κάψουν. Δεν θα καταλάβει πώς θα καεί.

@
Να μην ξεχάσετε να κάνετε και τις αποταμιεύσεις σας, διότι όπως είπε ο Μητσοτάκης, η πανδημία και η καραντίνα είναι ευκαιρίες για αποταμίευση. Παρακαλά η ανθρωπότητα πότε θα πέσει σε καραντίνα για να μαζέψει κανά φράγκο. Για να τα πάρει η τράπεζα και να τα χαρίσει μετά στα κόμματα μέσω δανείων και να τα πληρώνει ο μ@λάκ@ς ελληνικός λαός. Αποταμιεύσετε μ@λάκες για να κάνουν βόλτες τα κομματόσκυλα.

@
Και οι λαοί να κάνουν πορείες για να τιμούν το Πολυτεχνείο αλλά να μην κάνουν μία πορεία της προκοπής για να διεκδικήσουν τη ζωή στο σήμερα. Μόνο πορείες αναμνήσεις. Ο τρόπος για να δοξάσεις το παρελθόν είναι να έχεις τα @ρχίδι@ να διεκδικείς το σήμερα.

@
Κι όχι να υποτάσσεσαι στο σήμερα και να μου κανείς τον μάγκα ότι τιμάς το παρελθόν.

@
Γιόρτασε και τα γενέθλια του ο Χαρδαλιάς ο «μπουφανάκιας».

@
Ο γκομενιάρης της συμφοράς, ο Κώστας Πρέκας της Πολιτικής Προστασίας μας είπε ότι τα έχει μάθει όλα. Ήταν πολύ κολακευτικός για τον εαυτό του. Είναι ωραίο πράγμα να αυνανίζεσαι δημόσια περιλούζοντας με λόγια δικά σου τον ίδιο σου τον εαυτό.

@
Άλλο ένα τηλεψώνιο!

@
Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, πριν λίγους μήνες είχε δώσει σε εταιρεία με αμορτισέρ να τις φτιάξουν μάσκες. Τις προηγούμενες ημέρες υπέγραψε απευθείας ανάθεση προμήθειας μασκών σε εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση τροφίμων. Αν έχει και κάποιο γνωστό της που έχει επιχείρηση με βοθρατζίδικα φαντάζομαι αυτοί να φτιάξουν τις επόμενες μάσκες με άρωμα ανάλογο.

@
Σε καταλάβαμε. Δεν Είμεθα δα και ηλίθιοι.

@
Τελικά κλείνουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία. Ξέρετε αυτά που δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν. Αυτά τα ίδια. Όχι κάποια άλλα. Αυτά τα ίδια. Αυτά τα λόγια που μία μέρα είναι έτσι και μία μέρα είναι αλλιώς, είναι αυτά που τροχίζουν την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, η οποία μπήκε πλέον σε ρυθμούς αρνητικής ανάπτυξης. Κι άσχετα αν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αντιπολίτευση ικανή να εισπράξει τη χασούρα, το σύστημα ετοιμάζει τον νέο αρχηγό στα μυστικά του δωμάτια.

@
Εκτός αν ο Τσίπρας βγει απ’ το δικό του.

@
Τώρα περιμένουμε το εμβόλιο σε 60 μέρες, που αν εσείς εμβολιαστείτε σε 60 μέρες εγώ θα γίνω καψούλα πενικιλίνης.

@
Από τι πέθανε ο ελληνικός λαός; Από υπερβολική δόση ελπίδας.

@
Οι εξελίξεις στην πολιτική θα είναι ραγδαίες. Κι αυτά που δε φαντάζεστε κι αυτούς που δε φαντάζεστε θα τους δείτε μαζί. Δεν υπάρχει Ηρακλής να παλέψει τη Λερναία Ύδρα.
Θα το δείτε σύντομα. Αρκεί να μην παρακολουθείτε δελτία ειδήσεων. Σίγουρα τα νέα δεν είναι εκεί. Εκεί είναι η συμμορία της παραπληροφόρησης.

@
Λέω να πω στον σκύλο να με πάει μια βόλτα γιατί είμαι χάλια ψυχολογικά.
Έχω βαρεθεί και το σεξ.
Κάθε μέρα παίζω ρόλους στο κρεββάτι με τη γυναίκα μου.
Χτες ντύθηκα ταχυδρόμος που της έφερα το εμβόλιο. «Γύρνα να σε εμβολιάσω» της είπα.
Έτσι περνάμε τη ζωή μας.
Μη ξέροντας πια ποιοι είμαστε.

@
Η ανθρωπότητα χαίρεται που έχασε ο Τραμπ και κλαίει που δεν θα βλέπει τη Μελάνια.
Που θα τον παρατήσει.
Και καλά θα του κάνει!!

@
Ο Κυριάκος θέλει ν’ ανοίξουν οι εκκλησίες, ο Αλέξης θέλει ν’ ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία, ο Βαρουφάκης θέλει να πάει μ’ άλλους 8 βόλτα στην αμερικανική πρεσβεία κι εγώ θα περπατήσω τρεις περιοχές με τον σκύλο γιατί είμαι παντρεμένος και τα έχω με μια στου Ζωγράφου.
Συμβουλή φιλική.
Όχι ερωμένη, όχι εραστή σε ανηφόρα.

@
Όταν η μ@λ@κί@ συναντήσει την τιμιότητα στο ίδιο πρόσωπο, νικητής είναι πάντα η μ@λ@κί@!

Keywords
μεσα μαζικης μεταφορας, χρυση αυγη, το φως, η καθημερινή, τεστ, λεωφορεια, Χριστούγεννα, ιησούς, ηπα, ελλαδα, ΚΚΕ, συνταγμα, συριζα, τσιπρας, εκλογες, τρωκτικά, φως, mega, τραπεζες, εταιρεία, ηρακλης, νέα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ακης πετρετζικης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, νεα κυβερνηση, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, βαρουφακης, φωτια, εκλογες ηπα, τελος του κοσμου, κομματα, αποτελεσματα, πολυτεχνειο, ιησούς, γυναικα, δουλεια, ηπα, θαλασσα, ιος, ονοματα, τα νεα, τεστ, τηλεοραση, υδρα, φως, mega, αδωνις, αμερικανικη πρεσβεια, αμορτισερ, αναμνησεις, ασανσερ, αρωμα, βιβλιοπωλεια, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινονται, δυναμη, δειτε, δωσει, δρομος, δωματια, εγινε, ειπε, υπαρχει, εμβολιο, επρεπε, εστια, εταιρεία, εφυγε, ζωη, ζωγραφου, ιδια, ιδιο, ηλιθιοι, θυσια, κυβερνηση, λαθη, λειτουργια, λερναια υδρα, λογια, ματια, μηνες, μητσοτακης, μισος, μυστικα, νευρα, νομοι, ξερετε, ομαδα, παντα, οικογενεια, οκτω, ομονοια, πεθανε, πιστη, πιθανοτητες, πλοια, πρωι, σεντρα, σιγουρα, σιγουρο, συντομα, σοφια, σπιτι, σπιτια, το φως, τρωκτικά, υγιεις, φαινονται, ψυχολογικα, αδυνατο, αγγελοι, ανηφορα, δημοτικα, εκκλησιες, ηγετες, κωστας, παιχνιδι, πωληση, τραπεζα, θεματα, ωραιο, χαιρεται
Τυχαία Θέματα
Κυριακής, Κλειστόν,kyriakis, kleiston