Ο ανάγωγος της Κυριακής: Από άλλον πλανήτη!

Δώδεκα συμβούλους πήρε ο Κυριάκος. Δώδεκα είχε και ο Ιησούς, μόνο που ο Ιησούς ήταν ο δάσκαλος και δώδεκα ήταν οι μαθητές. Στην περίπτωση του Κυριάκου δώδεκα είναι οι δάσκαλοι και ένας ο μαθητής. Θα προσπαθήσουν τώρα να κάνουν τον Κυριάκο Ιησού. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Α, να και ο εξωγήινος

Υ.Γ.1: Αλήθεια ποιος από τους συμβούλους, του έγραψε αυτή την παράγραφο στον λόγο του για το νομοσχέδιο περί της αλλαγής του φύλου και είπε αυτήν τη διαστημική

μαλακία, ότι ένας νέος πήγε να αλλάξει φύλο επειδή του το είπε ένας εξωγήινος; Την ιστορία αυτή, μας είπε, ότι του την εκμυστηρεύτηκε ένας ψυχίατρος. Αν ήταν δεξιός ο ψυχίατρος, που καθώς φαίνεται ήταν, αφού κάθεται και λέει προσωπικές ιστορίες στον Κυριάκο, καταλαβαίνουμε όλοι ότι, τι άλλο θα μπορούσε να πει ένα παιδί που θέλει να αλλάξει το φύλο του σε έναν μαλάκα ψυχίατρο συντηρητικό;
«Μου το πε ο εξωγήινος». Τι να πει; Μου το ‘πε ο Μπάμπης ο κλειδαράς που έχουμε σχέση; Δηλαδή πώς την λες αυτή την ιστορία στον Κυριάκο; Πόσο ψυχίατρος είσαι;

Υ.Γ.2: Ο Καραχάλιος τον Καραχάλιασε. Ο πρώην γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού του την είπε. Δεν έχεις αφήγημα, του είπε Κυριάκο. Έλεγες εκλογές, εκλογές, εκλογές, γιατί σε έβαλε ο υστερικός Άδωνης και τώρα τι έχεις να πεις στον κόσμο; Τη συριζοσκουφίτσα, που θα τη φάει ο λύκος; Το αφήγημα του Κυριάκου τελείωσε, γι αυτό και τα ποσοστά κατρακυλούν και πέφτουν, γιατί όλοι βλέπουν ότι ο άνθρωπος είναι λίγος.
Δηλαδή, ο πατέρας Μητσοτάκης ήταν το ηλεκτρικό ρεύμα και ο Κυριάκος είναι μία λάμπα 23 watt.
Ένα από τα θέματα που έθιξε ο Καραχάλιος είναι ο Άδωνης. Για τον Άδωνη αν δεν το έχετε καταλάβει, έχει ανοίξει ήδη η πόρτα της ΝΔ. Ο χουντικός σύντομα θα βρεθεί εκτός. Δεν θα κακοπέσει. Οι Γερμανοί φίλοι του θα τον βάλουν να ηγηθεί κόμματος μεταξύ δεξιάς και ακροδεξιάς και ήδη του συγκεντρώνουνε υποψήφιους για να τον επανδρώσουν. Ποιος μου το πε; Ο εξωγήινος! Αν δεν γινόταν Υπουργός Υγείας να μοιράζει με το ΚΕΕΛΠΝΟ χρήμα αβέρτα κουβέρτα, θα τον είχαν οι δημοσιογράφοι πρώτο τραπέζι πίστα; Ούτε μία περίπτωση.

Υ.Γ.3: Πάει το ΚΕΕΛΠΝΟ λέει ο Πολάκης, θα το καταργήσει λόγω πολλών σκανδάλων. Με συγχωρείτε, πώς γίνεται να έχει υπάρξει σκάνδαλο χωρίς κανένας να έχει μπει φυλακή και χωρίς να έχει υπάρξει καμία τιμωρία; Δηλαδή πώς τακτοποιούνται αυτές οι υποθέσεις στα υπουργεία; Εσωτερικά; Όχι ότι δεν είναι σκάνδαλο, το καταλαβαίνουμε αυτό. Το ερώτημά μας είναι ποιος τα έφαγε, πόσα έφαγε και γιατί δεν πήγε κανένας φυλακή. Λίγο μεταξύ σας τα κανονίζετε ή ιδέα μου;

Υ.Γ.4: Σε ταξιτζή βαμμένο Νεοδημοκράτη έπεσα τις προάλλες, ο οποίος μου έλεγε, ότι περιμένει πώς και πώς τον Κυριάκο για να απολύσει τους δημοσίους υπαλλήλους να καθαρίσει ο τόπος από την βρωμιά. «Δεν το λέμε», μου λέει, «το κρύβουμε, αλλά όταν έρθουμε θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα. Τους τεμπέληδες». Και εκείνη την ώρα είδε κάπου στα αριστερά του ένα σκυλί που είχε χτυπηθεί στο δρόμο και μου λέει: «Ένας δημόσιος υπάλληλος λιγότερος». «Τέτοια τεμπελόσκυλα είναι. Έχω μίσος», μου λέει. «Η Ελλάδα έχει χωριστεί στα δύο. Ο Τσίπρας έχει αναλάβει το δημόσιο και ο Κυριάκος τον ιδιωτικό. Γι’ αυτό και η γυναίκα μου είναι με τον Τσίπρα που είναι στο δημόσιο και σκοτωνόμαστε όλη την μέρα. Αλλά δεν τον βλέπω να έρχεται τον Κυριάκο», μου λέει στο τέλος, «υπολογίζω στον Καραμανλή. Γι’ αυτό δεν έγινε πρόεδρος. Γιατί ήθελε να ξαναγυρίσει στο Μαξίμου».
Ε, ναι, του λέω, έχουν βγει και καινούρια playstation, να έχει έναν ωραίο νέο χώρο να παίξει.

Υ.Γ.5: Ρε συ, μπορείς να αλλάξεις φύλο και μετά να μετανιώσεις και να το ξανααλλάξεις; Μπορείς να γίνεις Βασιλικούλα για να μην πας στρατό και μετά να ξαναγίνεις Βασίλης; Αμ, πες το ρε αδερφέ. Και είπα και εγώ γιατί άρχισε να πετάει ο Τσίπρας τα αεροπλάνα. Γιατί δεν πρόκειται να πάει κανένας, δεν θα υπάρχει πιλότος σε λίγο. Οπότε ας μάθει αυτός να τα πετάει.

Υ.Γ.6: Έξαλλος και ο επόμενος ταξιτζής της επιστροφής, με την κατάσταση. «Πέθανε ο αδερφός μου», μου λέει, «πλήρωνε ένα σκασμό λεφτά στο ΤΕΒΕ και τώρα δίνουν στη γυναίκα του 300 ευρώ. Όταν τον πήγαμε στο νοσοκομείο, τον βαλαν με άλλους δέκα. Της λέω της νοσοκόμας, τόσα λεφτά που πλήρωνε δικαιούται δίκλινο. Θα δώσεις μου λέει, κάτι παραπάνω και αν μου δώσεις και εμένα 50 ευρώ θα σου βρω να έχει δίπλα του γέρο να μην βήχει. Αδερφέ έτσι και έγινε. Έδωσα το 50άρικο μου βρήκε και δίκλινο και ο διπλανός δεν έβγαζε άχνα. Άμα έχεις λεφτά, όλα γίνονται».

Υ.Γ.7: Νιώθω ότι χωρίς τον Σόιμπλε έχει ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας. Διάβασα ότι λέει, πως πρότεινε κάποια στιγμή να γίνει μία συζήτηση, μήπως έπρεπε να πάμε στη δραχμή. Το παίζει ευγενικός αναδρομικά. Βλέπουμε τα μούτρα σου και καταλαβαίνουμε τι είπες. Αυτά τα αίσχη που έκανες για τους Έλληνες, δεν τα ξεχνάει κανείς. Εχθρός της Ελλάδας, τελεία και παύλα. Έκανες τη Γερμανία μισητή σε όλη την Ευρώπη και καλό θα είναι οι Γερμανοί και οι υπηρεσίες τους να σταματήσουν να στήνουν πολιτικά σκηνικά στη χώρα μας. Έτσι μου ‘πε ο εξωγήινος.

Υ.Γ.8: Ο Τσίπρας πήγε στην Αμερική. Μπορεί να ζει σ’ άλλον πλανήτη, από αυτόν που ζει ο Κυριάκος, αλλά και οι δύο έχουν τον ίδιον πλανητάρχη. Θα προσκυνήσει το ξανθό μπουκλάτο αγόρι, θα δει και τη Μελάνια από κοντά. Αυτή τη λεν Μελάνια γιατί όταν περπατάει χύνονται τα μελάνια. Θα πάει να δει και επενδυτές στο Σικάγο. Δεν ξέρουμε από πού θα μας έρχονται οι επενδύσεις σε λίγο. Μήπως μπορεί να βρεθεί κανένας επενδυτής να μας πληρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές που έχουν φτάσει στο 47% και έχει πάθει ασφυξία η κοινωνία, η αγορά και η οικονομία; Έχει καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει γίνει η σκληρότερη κυβέρνηση, η πρώτη μετά την μεταπολίτευση;

Υ.Γ.9: Άρχισε τα πούστικα πάλι το ΔΝΤ. Ή θα πάρετε νέα μέτρα ή θα πρέπει να γίνει ελάφρυνση του χρέους. Την ελάφρυνση του χρέους, μπορούν να την κάνουν μόνοι οι Ευρωπαίοι, ενώ τα μέτρα μπορεί να τα ζητάει το ΔΝΤ. Το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου. Αν συνεχίσουν να ασκούν αυτή την πίεση, δεν θα αργήσει η ώρα, που θα επιθυμήσουμε τη δραχμή.
Άντε και… Διότι όπως είπε και ο ταξιτζής, εγώ με ένα χιλιάρικο έπαιρνα τα πάντα και με αυτό το κωλοευρώ, πάω στη λαϊκή και δεν μπορώ να πάρω τίποτα. Ωραία, να μείνουμε στο ευρώ, δεν λέω, αλλά πρέπει να έχουμε και ευρώ στις τσέπες μας. Διότι σήμερα μόνο κάποιοι μένουν στο ευρώ. Οι άλλοι μένουν στο δρόμο.

Υ.Γ.10: Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων έχει ξεφύγει τελείως. Πλέον απειλεί ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να μην κυρώσει νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή. Με τι τον απείλησε; Με παραίτηση από τη Βουλή. Μεγάλο το πλήγμα… δεν είναι, το ξέρω, αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η Δευτέρα αναβλήθηκε για 30 ημέρες μετά. Σιγά μην σκίσεις το παντελόνι κυρ Βασίλη.

Υ.Γ.11: «Τι πίνει και δεν μας δίνει;» σκέφτηκε για τον Αλέξη Τσίπρα η Μαρία Σπυράκη και όχι μόνο το έγραψε, αλλά το έστειλε κιόλας, με μορφή non paper, στους διαπιστευμένους συντάκτες της ΝΔ με αφορμή τροπολογία για το ν/σ για την κάνναβη. Ήταν το πρώτο της, όπως μάθαμε, σαν «γαλάζια» εκπρόσωπος Τύπου. Τρομερή έμπνευση Μαρία μου. Και εις ανώτερα. Βάλε και για το «καράβι από την Περσία» στο επόμενο non paper.

Υ.Γ.12: Έτσι είχε γίνει η θάλασσα πριν ενάμισι μήνα. Τώρα κάπως έχει καλυτερέψει η κατάσταση. Πακιστανοί και Νιγηριανοί είναι κατά μήκος των ακτών και κοσκινίζουν την άμμο. Γιατί η πίσσα έχει ποτίσει βαθιά. Οι Έλληνες είναι απέξω και περιμένουν πότε θα κολυμπήσουν. «Έλληνα εργάτη δεν βλέπεις», μου λέγε ένας κύριος της περιοχής που έστειλε και τις φωτογραφίες.

«Και έρχονται και κάτι φορτηγά», λέει «από μία ελληνική εταιρεία, αλλά αυτά τα φορτηγά έχουν πολωνέζικα νούμερα μου φαίνεται και γενικά» μου λέει, «δεν βλέπω πολύ το ένσημο να πέφτει». Του λέω, «αν πέσει το ένσημο θα μας έρθει ο κούκος αηδόνι. Ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν στέλνει εκεί την επιθεώρηση εργασίας. Κρατάει χαμηλό το κόστος του καθαρισμού των παραλιών και διαλύουν την υπόλοιπη Ελλάδα με το να κυνηγάνε τα ένσημα τα οποία όπως μου είπε ο ταξιτζής ο ιδιοκτήτης με βάζει και τα πληρώνω εγώ». Έχει καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι ιδιοκτήτες και γενικά οι εργοδότες υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να πληρώνουν αυτοί και τα δικά τους ασφάλιστρα; Με την απειλή να χάσουν την εργασία τους; Έχουν ιδέα σε ποιον μεσάιωνα μας έχουν βάλει, καθώς νομίζουν ότι μας βγάζουν κιόλας;

Υ.Γ.13: Αν αντί για τον Κυριάκο ήταν κάποιος άλλος στη θέση του αρχηγού της ΝΔ, με τα τσαρούχια θα έβγαινε. Ο Κυριάκος είναι καταδικασμένος για να χάσει. Είναι η μούρη που μπαίνει στο καζίνο και λένε οι γκρουπιέρηδες, «ωχ τον καημένο.»

Υ.Γ.14: Διάβασα τις προάλλες ότι το PornHub δημοσίευσε τις αναζητήσεις των ελλήνων χρηστών στην ιστοσελίδα του. Οι Έλληνες ακόμη και στο πορνό επιμένουν… ελληνικά, καθώς η πλειονότητα των δημοφιλέστερων αναζητήσεων περιέχει τη λέξη «greek». Όσοι μεν δεν τα πάνε και πολύ καλά με τα αγγλικά, αναζητούν ένα απλό «elliniko» σε άπταιστα greeklish και ξεμπερδεύουν.
Εθνικά υπερήφανοι ακόμη και στις τσόντες.

Υ.Γ.15: Εγώ τις Βρυξέλλες δεν τις έχω σε καμία εκτίμηση και τον τελευταίο καιρό ούτε λαχανάκια Βρυξελλών δεν θέλω να τρώω. Δεν θέλω τίποτα από δαύτους. Και με αυτό το τελευταίο που κάνανε, μην μου ξαναμιλήσει κανένας. Πήγαν και βράβευσαν τον Γιώργο, τον Γιωργάκη, τον μπουνταλά, αυτόν που κατέστρεψε τη χώρα μας, και του δώσαν βραβείο Ηγεσίας.

Δηλαδή, δέκα εκατομμύρια Έλληνες που τον έστειλαν στο σπίτι του σαν τον πιο άχρηστο πρωθυπουργό που έχει περάσει από τη χώρα, είναι μαλάκες; Αυτό το βραβείο είναι προσβλητικό για τους Έλληνες, είναι απαξίωση στις θυσίες του ελληνικού λαού, απέναντι στις αποφάσεις ενός βλακός, ενός ανθρώπου που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας. Ποτέ άλλοτε στην παγκόσμια ιστορία, άνθρωπος που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας του δεν βραβεύτηκε. Ε, λοιπόν, φτάνει αυτή η κοροϊδία.

Υ.Γ.16: Είδες τις όμορφες που ντυθήκανε αρχαίες Ελληνίδες στο «My style rocks»; Αν οι αρχαίες Ελληνίδες είχαν τέτοια βλακεία στην αρχαιότητα, αυτή τη στιγμή θα τα είχαμε σπάσει όλα τα αγγεία που τις αναπαριστούσαν. Δηλαδή, λυπηθείτε μας.

Υ.Γ.17: Αγωγή κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, έχει καταθέσει η εργοδότρια εταιρεία ζητώντας πίσω τα χρήματα της αποζημίωσης που δαπανήθηκαν σε χειρουργικές της επεμβάσεις.
Η αντίδικη, γράφει η αγωγή, χωρίς νόμιμη αιτία, έγινε και είναι πλουσιότερη κατά το ποσό των 65.591,36 ευρώ, σε βάρος της περιουσίας μας ή επιζημίας μας. Πραγματικά πόσος σκληρός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος, πόσο σκληρή μπορεί να γίνει μία εταιρεία; Η εταιρία λεγόταν ΟΙΚΟΜΕΤ και μετονομάστηκε σε ΑΝΑΕΜΠΟ. Κρατήστε αυτό το όνομα, για να μην ξεχνάτε τι άνθρωποι υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο.

Keywords
ιησούς, εκλογες, ηλεκτρικος, νεα δημοκρατια, κεελπνο, ελλαδα, τσιπρας, playstation, τεβε, σόιμπλε, δραχμη, συριζα, ΔΝΤ, νέα, βουλη, εταιρεία, αηδόνι, πορνο, greek, βρυξέλλες, style, εθνικη τραπεζα, σταση εργασιας, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, απολυσεις στο δημοσιο, στρατος, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αμα, κοινωνια, αηδόνι, ιησούς, γερμανια, γυναικα, εθνικη, επιθεωρηση εργασιας, εργασια, θαλασσα, νεα μετρα, πιεση, τεβε, φωτογραφιες, ωρα, αγορα, αγωγη, αμερικη, ανθρωπος, απταιστα, αφορμη, αχνα, βρυξέλλες, γινει, γινεται, δασκαλος, δευτερα, δημοσιο, δωδεκα, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκτιμηση, εμπνευση, ενσημα, επενδυτης, επενδυσεις, επρεπε, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, εταιρια, ευρωπη, εχθρος, ιδεα, υπηρεσιες, θεος, ιησου, κυβερνηση, λεφτα, λογο, μηκος, μητσοτακης, μορφη, μπορεις, μαρια, ξανθο, παντα, ονομα, παιδι, παμε, πιλοτος, πορτα, ρευμα, συζητηση, συντομα, σικαγο, σόιμπλε, σπιτι, φυλακη, φυλο, φτανει, φορτηγα, χερι, χρημα, αγορι, βρωμια, δωσεις, ελληνικα, φιλοι, style, χωρα, κυριακου, νοσοκομειο, πακιστανοι, παιχνιδι, σκηνικα, θελω να, θεματα, υγειας, ωραιο
Τυχαία Θέματα