Ο ανάγωγος της Κυριακής: Αγάπη από νάιλον!!!

Πες μου ρε Στέλιο, μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο που κυβερνάει ο Μητσοτάκης, υπάρχει κάποια φυσική καταστροφή που δε γνωρίσαμε ακόμα; Είχε έρθει ποτέ τυφώνας στην Ελλάδα;
Έγινε η Καρδίτσα Miami beach.

@
Μια γυναίκα αγνοείται λέγανε τα κανάλια του Κυριάκου, τα Κυριακοκάναλα, αλλά αυτό συνέβη γιατί αγνόησε το σήμα, λέει, που της έκαναν να σταματήσει οι αρμόδιες αρχές. Εν ολίγοις, πήγε από ατομική ευθύνη.
Ε, βέβαια. Όταν ψηφίζεις τον γκαντέμη έχεις ατομική ευθύνη για ό,τι σου

συμβεί!

@
Βάλαν κι αυτές τις μάσκες σαν κιλότες γριάς στα παιδιά στο σχολείο, βαράνε τα έρμα τα κεφάλια τους στα δέντρα. Μ’ αυτές τις μάσκες παίζεις τυφλόμυγα κατευθείαν. Οι κακές γλώσσες λένε πως επειδή γίνεται της αρπαχτής, πρώτα κλείνονται οι δουλειές και μετά ψάχνουν τις μάσκες. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση έπρεπε αναγκαστικά να προμηθευτούν από αραβική χώρα τις μάσκες γι’ αυτό ήταν τόσο μεγάλες. Αντικαθιστούσαν την μπούρκα. Γι’ αυτό βρέθηκαν τα παιδάκια με μπουρκομάσκες.

@
Αυτή η Κεραμέως η ξινοθεούσα, Θεέ μου, σα να της στύψαν 48 λεμόνια στα μούτρα!

@
Γιατί δε βάζουν τα παιδιά τη χαρτοσακούλα του μανάβη στα μούτρα τους; Να κόψουν με ψαλίδι, ν’ ανοίξουν δυο θέσεις για τα μάτια και δρόμο!
Ούτε έξοδα, ούτε τίποτα.
Αδειάζεις τις ντομάτες και φοράς τη σακούλα!!

@
Ψεύτη ανέβαζαν και κατέβαζαν  τον Τσίπρα, ήρθε ο Ζάεφ στην Ελλάδα από τη Βόρεια Μακεδονία και έβγαλε τη μάσκα του αρχιψεύτη Κυριάκου.

@
Ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ είπε στο euronews ότι «ο Μητσοτάκης έδωσε μεγάλες μάχες για τη Βόρεια Μακεδονία, το ευρωπαϊκό της μέλλον και τη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ».

@
Ναι, ναι τα είπε για τον ίδιο τον Μητσοτάκη που έλεγε διχαστική τη Συμφωνία των Πρεσπών, που έλεγε στον Τσίπρα ότι «αντάλλαξε το μακεδονικό με τις συντάξεις» και ότι «τα έδωσε όλα για την καρέκλα». Μάθαμε επιτέλους ποιος τα έδωσε όλα για την καρέκλα!
Ο Γρουσούζης, που μια άσπρη μέρα δεν είδαμε. Τυλιγμένοι με μάσκες σαν γύρος με όλα μέσα  παρακολουθούμε  ακραία καιρικά φαινόμενα!

@
Είναι έτοιμα λοιπόν τα τρία μνημόνια συνεργασίας για τη Βόρεια Μακεδονία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία. Τρόμαξαν και τα πήγαν αργότερα για ψήφιση. Αλλά κάποια στιγμή θα τα πάνε. Θέλω να δω τι θα ψηφίσουν οι Αδώνιδες, οι Πλεύρηδες, οι Βορίδηδες και οι Κικίλιες. Για τον Σαμαρά το ξέρω. Θα ανεβάσει πυρετό εκείνη τη μέρα και θα στείλει και χαρτί απ’ το γιατρό του.

@
Εδώ σας θέλω μάγκες του κώλου.

@
Ούτε μια πορεία, ούτε μια φωνή, τι ήτανε όλοι αυτοί οι Μακεδόνες τότε, δεν αναρωτήθηκε ο ΣΚΑΪ. Μήπως κομπάρσοι του, από τη σειρά από τότε που έπαιζε ο ΣΚΑΪ, «Έρχεται ο Κυριάκος μου;»

@
Μούγκα και το παπαδαριό. Οι μαυροφορεμένοι της Δεξιάς που ξέρουν να σκορπούν τον φόβο για λογαριασμό των κυβερνήσεων, των Δεξιών και Ακροδεξιών κυβερνήσεων. Αν ένα πράγμα δεν είναι ο Θεός, δεν είναι σίγουρα Δεξιός.

@
Μετά τα καινούργια μέτρα που εξαίρεσαν ουσιαστικά την Μπελούτσι προκειμένου να παίξει στο Ηρώδειο για να μπορεί να πάει ο Κυριάκος να βγάλει τις φωτογραφίες του, όλα τα άλλα τα έκλεισαν. Έβαλε και τον Μαρκουλάκη να το ζητήσει τάχα για να φανεί ήρωας αυτός κι ότι υποχώρησε τάχα ο Κυριάκος.
Και εγώ ο ανάγωγός σου λέω ότι όλο αυτό έγινε για την Μπελούτσι για να βγει φωτογραφίες ο Κυριάκος. Ο άνθρωπος δεν κυβερνάει, βγάζει φωτογραφίες για το άλμπουμ.

@
Τα κρούσματα, οι διασωληνωμένοι και οι νεκροί από τον κορονοϊό σπάνε τα ρεκόρ, οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια σε δεύτερο τεράστιο κύμα έξαρσης και σε κίνδυνο νέου λοκ ντάουν και οι υποκριτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν να παίζουν τους καλούς.
Πήγε ο Γιώργος Κουμουτσάκος να μεταλάβει σε εκκλησία του Νέου Ψυχικού. Με φωτογράφο βέβαια για να περάσει και το μήνυμα, ενώ ο Πέτσας Παρασκευή βράδυ μετά την ανακοίνωση των μέτρων, πήγε και τσαλαπατήθηκε σε μπαρ της Τσακάλωφ, 30 άτομα χωρίς μάσκες, ο ένας απάνω στον άλλον μέσα στο μπαρ, ήρθε να παραπονεθεί ένας του Δήμου για τη μουσική που ήταν δυνατή, συνομίλησε μαζί του και ευγενικά αποχώρησε. Καβάλα στα γκάλοπ τρέχουν.

@
Vertigo είναι η ψευδαίσθηση όταν οδηγείς υπερηχητικό αεροσκάφος και ενώ κατευθύνεσαι προς τη θάλασσα να νομίζεις ότι πηγαίνεις προς τον ουρανό. Όποιος νομίζει ότι τον αφορά ας το σημειώσει στο μυαλό του.

@
Εν τω μεταξύ, χαμός γίνεται στο διαδίκτυο, μετά το γεγονός ότι ο Μαρκουλάκης «νίκησε» τους λοιμωξιολόγους και κράτησε ανοιχτά τα θέατρα. «Να πάρει και ο Ρέμος να μείνουν ανοικτά τα μπουζουξίδικά» γράφουν οι άλλοι, να πάρει και ο Σαββόπουλος να τραγουδήσουν και οι έντεχνοι. Να πάει και ο Λιγνάδης να του φυλάει τα πόδια, έτσι λόγω χαρακτήρα αυτός. Προσκυνημένος βιβλιοθηκάριος.

@
Εν τω μεταξύ οι ΜΕΘ στην Αττική κοντεύουν να γεμίσουν, φαντάζομαι μέχρι να παίξει η Μπελούτσι θα έχουν τιγκάρει όλες. «Πώς την πάτησε αυτός ο λαός;» θα λένε.
Επειδή περίμεναν την Μπελούτσι να παίξει.

@
Πάμε στοίχημα ότι μέσα στη βδομάδα θα έχουμε καινούργια, χειρότερα μέτρα; Και λοιμωξιολόγος δεν είμαι.

@
Από το υπουργείο του Δεξιού πολιτισμού, η κυρία Μενδώνη με σύστημα αγνοούσε όλες τις φωνές διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών, άκουσε μόνο τον Δεξιό καλλιτέχνη, τον δικό της. Θέλει να περάσει το μήνυμα: Προσκυνήστε μας, δεξιοπροσκυνήστε μας για να σας ακούμε και σας.
Δεν ξέρουν όμως πως είναι όταν αγριέψουν τα ημέρα!

@
Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται. Ο «Ιανός» έβγαλε καράβια στη στεριά, ξήλωσε στέγες, κατέβασε τόνους νερό από τα βουνά και έφερε στην επικαιρότητα το παλιό τραγούδι του Νταλάρα, «Καράβια βγήκαν στη στεριά και πιάσανε τα όρη».
Ποιος είδε νύχτα με δυο φεγγάρια; Όπως πάμε με τον Κυριάκο θα το δούμε κι αυτό.

@
Απέσυρε ο Ερντογάν το καράβι του για να υπάρξει διπλωματική προσέγγιση είπε. Αυτό που λέμε κι εμείς δηλαδή. Θεατρικό. Πιέζεις να φαίνεσαι εσύ νταής στη χώρα σου, να το παίζει και εδώ ο δικός μας ευρωπαίος, ότι είναι άνθρωπος της συνεννόησης. Ο καθείς κι ο ρόλος του!

@
Τους φοβάμαι πολύ τους ανθρώπους της συνεννόησης. Και ακόμα περισσότερο της προσυνεννόησης. Και μην ξεχνάτε πάντα χρειάζονται έναν άνθρωπο για να υπογράψει αυτά που θα του ζητήσουν. Δεν μπήκανε στα Ίμια όσο ο Παπανδρέου ήταν στο νοσοκομείο, γιατί το πρόβλημα ήταν ότι ο Παπανδρέου δεν θα υπέγραφε το γκριζάρισμά του Αιγαίου. Όταν συμφωνήσαν με τον Σημίτη τότε βρέθηκε ο άνθρωπος για να υπογράψει.
Κι εκείνο που συνέβη στα Ίμια, μη φανταστείτε ξαφνικό.

@
Όμως οι εποχές αλλάξανε, ιδεολογίες πέθαναν, οι άνθρωποι κουράστηκαν, τα πάντα λογοκρίνονται, η ζωή μας αλλάζει προς το χειρότερο, όπως λένε και οι ταξιτζήδες, «γ@μησέ τα αδερφάκι».

@
Το Big Brother συνεχίζει απτόητο. Όμως ο πόλεμος κρατεί καλά και η διαρκής πίεση του κόσμου και των νέων ανθρώπων κυρίως που αισθάνονται ότι αυτοεξευτελίζονται σ’ αυτή την αδηφάγα αγορά, θα οδηγήσει στο τέλος σε νίκη της κοινωνίας.
Είναι η ώρα που πρέπει να ξυπνήσει η κοινωνία.

@
Μεγαλύτερη της ατομικής ευθύνης η κοινωνική ευθύνη. Δεν υπάρχεις αν δεν υπάρχουμε, δεν θα υπάρξουμε αν ο καθένας κάνει ό,τι θέλει αυτός αγνοώντας τους υπόλοιπους.

@
Άρχισα να διαβάζω για διάφορες κακοκαιρίες και ακραία καιρικά φαινόμενα στον κόσμο. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος. Με τον Κυριάκο εδώ περιμένω και τσουνάμι.
Πριν προλάβει να χτιστεί το Ελληνικό θα γίνει λίμνη.

@
Έπεσε και το μπουρδέλο στη Λάρισα. Μείνανε με τις καπότες στο χέρι οι Λαρισαίοι.

@
Έγινε το Βελλίδειο Σκοτεινίδιο.
Μίλησε κι ο Τσίπρας.
Εκτός από το καινούργιο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι πραγματικά ωραίο και οι προτάσεις επιτέλους θύμιζαν παλιό, καλό ΣΥΡΙΖΑ.
Προφανώς δεν ανακατεύτηκε ο Τσακαλώτος που σακάτεψε με τη φορολογία όλη την μεσαία τάξη κι ακόμα να το καταλάβει.

@
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται ο κατακλυσμός του Νώε και υπάρχει μία επιχειρηματική σκέψη ν’ ανοίξει ένα ΠΡΟΠΟ Καταστροφών. Να πάνε δηλαδή ο κόσμος να παίζει κάθε βδομάδα ποια καταστροφή μας περιμένει με τον Κυριάκο.

Παίξε και καταστρέψου!!!

@
Γιατί θα γίνει ο χαμός.
Ακόμα δεν είδαμε τίποτα!!!!

Keywords
αγαπη, σας ακούμε, big brother, miami, beach, τσιπρας, ελλαδα, συμμετοχή, νατο, συριζα, ψηφοφορία, σαμαρας, ηρωδειο, λοκ, καβαλα, γκαλοπ, Αννα Νταλαρα, θεατρο, παπανδρεου, big, brother, λαρισα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, κοινωνικη συμφωνια, τελος του κοσμου, φορολογια 2013, αλλαγη ωρας 2013, ητανε μια φορα, ντοματες, η ζωη, κοινωνια, γυναικα, θαλασσα, ιμια, μουσικη, νωε, πιεση, ρεμος, φυσικη, φωτογραφιες, ωρα, αγορα, ανθρωπος, αττικη, βδομαδα, βουνα, βορεια, βραδυ, γεγονος, γινει, γινεται, γυρος, δευτερο, δεντρα, διαδικτυο, εγινε, ειπε, υπαρχει, εκκλησια, εξοδα, εποχες, επρεπε, ερντογαν, ευθυνη, ζωη, ιδιο, θεατρα, θεε μου, θεος, καρδιτσα, κυμα, κυρια, λεμονια, λοκ, μακεδονια, ματια, μητσοτακης, μυαλο, νερο, νικη, νυχτα, παντα, ουσιαστικα, παιδια, παιδακια, παμε, ρεκορ, σαββοπουλος, σας ακούμε, σιγουρα, σειρα, συμμετοχή, σχολειο, τυφωνας, τρια, τσουναμι, φορολογια, φωνη, χερι, χειροτερα, ψηφοφορία, beach, brother, big, δουλειες, γλωσσες, ηρωας, χωρα, υπουργειο, κυριακου, miami, νεκροι, νοσοκομειο, ποδια, σημα, θελω να, θεσεις, ωραιο
Τυχαία Θέματα
Κυριακής, Αγάπη,kyriakis, agapi