«Ντύθηκε» στα λευκά η Ροδόπη – Το ‘στρωσε σε Περτούλι και Κοζάνη

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν όπως αποτυπώνει με τον φωτογραφικό του φακό ο Γιώργος Τοκούτσης και δημοσιεύει η ομάδα του facebook «Καιρικά Νέα Θράκης».

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το συνοριακό σημείο διέλευσης Μακάζα – Νυμφαία και δείχνουν το τοπίο. Ωστόσο η τροχαία στην περιοχή κάνει λόγω για επικινδυνότητα στους δρόμους ενώ σε πολλά σημεία είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.

Στα λευκά τα Τρικαλα,

το’ στρωσε στο Περτούλι

Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά χωριά των Τρικάλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr χιονίζει από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σε όλα τα χωριά από το ύψος της Ελάτης και πάνω.

Το ύψος του χιονιού είναι μεγαλύτερο από το Περτούλι και πάνω, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται. Μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων βρίσκονται σε επιφυλακή και επιχειρούν σε όλο το δίκτυο.

Στα πεδινά του νομού βρέχει, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει σημαντική πτώση και δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στα λευκά ξύπνησαν στην Κοζάνη

Η πρώτη χιονόπτωση του φετινού χειμώνα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κοζάνη.

Η ασθενής χιονόπτωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 23:30 της Τετάρτης χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πιο ισχυρή ήταν η χιονόπτωση που σημειώθηκε σε ποιο ορεινές περιοχές του νομού.

Keywords
Τυχαία Θέματα