Ντύθηκε γαμπρός ο Γκοντίν, τον πέταξε στην πισίνα η νύφη – Σε νοσοκομείο τα δώρα του γάμου

Ο Ντιέγκο Γκοντίν πήρε το κορίτσι του με παπά και κουμπάρο. Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων, καθώς ντύθηκε γαμπρός.

Η γυναίκα του Σοφία Ερέρα του έδειξε από την πρώτη… νύχτα τι θα πεθ έγγαμη ζωή, καθώς μετά το γλέντι πέταξε τον διεθνή άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πισίνα. Κοντά στο ζευγάρι ήταν και πολλοί συμπαίκτες του Ντιέγκο Γκοντίν στους «ροχιμπλάνκος» και στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, όπως και άλλοι άσοι της μπάλας.

Εκεί βρέθηκε και ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο γάλλος άσος αποθεώθηκε από τον κόσμο

από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ουρουγουάη, πήγε και στο γήπεδο της Πενιαρόλ. Μιλάμε, άλλωστε, για εν ενεργεία Παγκόσμιο Πρωταθλητή με τη Γαλλία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι νεόνυμφοι είπαν στους καλεσμένους αντί για δώρα να δώσουν χρήματα σε νοσοκομείο στην Ουρουγουάη.

Μετά το μυστήριο έγινε απίστευτο γέντι σε κέντρο. Όλοι φορούσαν καλοκαιρινά, αφού στο νότιο ημισφαίριο έχουμε καλοκαίρι. Ο Ντιέγκο Γκοντίν πήρε το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης:

#ToqueMundial Se casó en Uruguay Diego Godín ante gran parte de sus compañeros de equipo. A los invitados les pidió regalos para niños en vez de regalos de bodas. Los mismos serán donados a un hospital en Uruguay.

Vía: Juez Central pic.twitter.com/I08BFx5mWv

— La Red (@Lared1061) 27 Δεκεμβρίου 2018

Several former and current Uruguay internationals with their wives at Diego Godín’s wedding. pic.twitter.com/Vv42brJNBc

— Warriors of Uruguay (@UruguayanHeroes) 27 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Αναζητήσεις
ο γαμπρός ντύθηκε νύφη
Τυχαία Θέματα