Νέος θρίαμβος των fake news: Ο Βαρβιτσιώτης ανακάλυψε πτώμα (video)

Αν σκεφτεί κανείς ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής έγινε συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τα λεγόμενα fake news και λίγες ώρες μετά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναπαρήγαγε ένα από αυτά, το λες και αποτυχία.

Αφού λοιπόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει καταθέσει προ πολλού τα διαπιστευτήριά του σχετικά με την «ορθογραφική» αριστεία του, ήρθε η ώρα να επιδείξει και το πόσο καλά διαβάσει Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο

πρώην υπουργός Ναυτιλίας λοιπόν, δήλωσε μετά παρρησίας στη Βουλή ότι «μέχρι και νεκρό είχαμε από το ναυάγιο. Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και το πτώμα της ξεβράστηκε στο Φάληρο», σπεύδοντας να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα τραγικό γεγονός, για το οποίο βέβαια δεν έχει υπάρξει μέχρι και σήμερα η παραμικρή σύνδεση με το συμβάν του ναυαγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, δεν την έχει αναζητήσει κανείς. Παραμένει εδώ και έξι ημέρες στο ψυγείο του Ασκληπιείου Βούλας, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί νεκροψία/νεκροτομή.

Για τον Βαρβιτσιώτη όμως, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρόβλημα. Τουναντίον, αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να ζητήσει για 42538η φορά την παραίτηση Κουρουμπλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα