Νεκρός δικυκλιστής στη Ναύπακτο – Τρομακτικά τροχαία στο Ναύπλιο και στη Θήβα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Περιφερειακό της Ναυπάκτου. Δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα τον να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να βρει τραγικό θάνατο.

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (13/10). Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ο 60χρονος δικυκλιστής ήταν ήδη νεκρός. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην

οδό Ασκληπιού στο ύψος του στρατοπέδου Ναυπλίου προς την Άρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν ένα ΙΧ. αυτοκίνητο που οδηγούσαν αλλοδαποί τουρίστες και που κινούνταν προς το Ναύπλιο, επιχείρησε αναστροφή στο ύψος του βενζινάδικου.

Από πίσω ακολουθούσε οδηγός με μηχανή που έπεσε πάνω στην πίσω αριστερή πόρτα του ΙΧ με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκτοξευθεί και να χτυπήσει σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία για το νοσοκομείο ενώ η οδός παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, που συνέβη το Σάββατο (12/10) διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε καρότσα τρακτέρ που κουβαλούσε βαμβάκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (13/10) στη δρόμο που συνδέει τη Θήβα με τη Λιβαδειά στο ύψος του Κομπότη. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Θήβα, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτοικος περιοχής συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με καρότσα με βαμβάκι προπορευόμενου τρακτέρ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος, με την καμπίνα του οχήματος να παραμορφώνεται. Στο σημείο έφθασαν άνδρες της ΠΥ Θηβών οι οποίοι απεγκλώβισαν τον οδηγό του ΙΧ, πολύ σοβαρά τραυματισμένο, αλλά ευτυχώς είχε τις αισθήσεις του.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θηβών. Η κίνηση στο σημείο για αρκετή ώρα γινόταν με δυσκολία και με την παρουσία της Τροχαίας.

(πληροφορίες nafpaktianews.gr, argolikeseidhseis.gr, permissos.gr)

Πηγή: Νεκρός δικυκλιστής στη Ναύπακτο – Τρομακτικά τροχαία στο Ναύπλιο και στη Θήβα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα