Νεκροί εντοπίστηκαν ναύτες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του αμερικανικού αντιτορπιλικού

Σοροί από τους ναύτες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του αντιτορπιλικού John S. McCain με δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Σιγκαπούρης εντοπίστηκαν σε κατεστραμμένο διαμέρισμα του σκάφους, όπως δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των αμερικανικών ναυτικών επιχειρήσεων στον Ειρηνικό, ναύαρχος Σκοτ Σουίφτ.

Πλοία του ναυτικού της Σιγκαπούρης και της Μαλαισίας καθώς και ελικόπτερα αναζητούν από το πρωί της Τρίτης τους δέκα αγνοούμενους αμερικανούς ναύτες, ωστόσο οι πρώτες σοροί εντοπίστηκαν όταν

δύτες άρχισαν να διερευνούν τα κατεστραμμένα διαμερίσματα του πλοίου, τα οποία έχουν πλημμυρίσει και έχουν σφραγιστεί για μη βυθιστεί το USS John S. McCain.

Το αντιτορπιλικό έχει ρυμουλκυθεί στη ναυτική βάση Changi στη Σιγκαπούρη και η έρευνα στα υπόλοιπα σφραγισμένα μέρη του συνεχίζεται.

Άλλη μια σορός εντοπίστηκε νωρίτερα από μαλαισιανό πλοίο, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί εάν ανήκει σε έναν από τους 10 αγνοούμενους ναύτες, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ναύαρχος Σουίφτ, προσθέτοντας ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για μία εκτίμηση σχετικά με τον αριθμό των νεκρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα