Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κέρκυρα – Πώς ο 28χρονος έχασε τη ζωή του

Ο 28χρονος έχασε τη ζωή του από χτύπημα της προπέλας στο κεφάλιΗ 25χρονη κοπέλα του συνελήφθη και στη συνέχεια όμως αφέθηκε ελεύθερη

Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα στη θάλασσα με μηχανοκίνητο σκάφος για ένα ζευγάρι Ελβετών στη Κέρκυρα, όταν ο 28χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από χτύπημα της προπέλας στο κεφάλι.

Ειδικότερα και, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας το ζευγάρι

Ελβετών είχε νοικιάσει ένα μηχανοκίνητο σκάφος και έπλεε στην θαλάσσια περιοχή Γυάλι Γιαννάδων με κυβερνήτη την 25χρονη γυναίκα.

Ο 28χρονος άνδρας βρισκόταν στην πλώρη του σκάφους και ξαφνικά βρέθηκε στην θάλασσα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την προπέλα και να τραυματιστεί θανάσιμα. Στην συνέχεια η 25χρονη γυναίκα με την βοήθεια άλλων σκαφών μετέφεραν τον άτυχο άντρα στην ξηρά και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας διενεργεί την προανάκριση, ενώ φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση. Μετά το ατυχές περιστατικό η 25χρονη κοπέλα που είναι σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη, στη συνέχεια όμως αφέθηκε ελεύθερη.

Το σκάφος που νοίκιασε το ζευγάρι Ελβετών είχε μικρή ιπποδύναμη και δεν ήταν απαραίτητο οι ενοικιαστές του να έχουν δίπλωμα.

Από την πλευρά του ωστόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης από την οποία οι δύο Ελβετοί νοίκιασαν το μηχανοκίνητο σκάφος δήλωσε: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς. Για τον συγκεκριμένο τύπο σκάφους δεν χρειάζεται δίπλωμα. Το σύνθημά μας είναι: «Πρώτα η ασφάλεια». Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας».

Πηγή: corfutvnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα