Νέα γκάφα από τον Κάριους, δέχτηκε απίστευτο γκολ στο Μάλμε (video)

Ο Λόρις Κάριους δεν σταματά τις «γκάφες». Ο γερμανός πορτιέρο, που αδυνατεί να συνέλθει από την εφιαλτική βραδιά στον περασμένο τελικό του Champions League, υπέπεσε σε νέα γκέλα, αυτή τη φορά στο Μάλμε – Μπεσίκτας για τα Europa League (9ος όμιλος).

Μετά το τέλος της περσινής σεζόν ο Κάριους

αποχώρησε τελικά από την Λίβερπουλ, καθώς υπέγραψε ως δανεικός για δύο χρόνια στη Μπεσίκτας, αλλά δεν λέει να… συνέλθει. Στη Σουηδία ο Βίντχαϊμ των γηπεδούχων έβγαλε σέντρα-σουτ από δεξιά, η μπάλα χτύπησε και στον Ερκίν, ο 25χρονος γκολκίπερ δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Έτσι έγινε το 1-0 στο 53’, ενώ στο 76′ δέχτηκε και δεύτερο γκολ (2-0).

Να θυμίσουμε ότι μετά τον τελικό του Champions League και τα λάθη του Λόρις Κάριους στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ ο γερμανός πορτιέρο έκανε λάθη και στα πρώτα φιλικά της Λίβερπουλ εν όψει της νέας σεζόν. Ο ίδιος απολογήθηκε για τα τραγικά του λάθη στον τελικό του Κιέβου. Σάλος δημιουργήθηκε με το νοσοκομείο που έκανε διάγνωση στον Κάριους και ανέφερε πως ο γερμανός πορτιέρο είχε πάθει διάσειση μετά από χτύπημα στον τελικό, ενώ φίλοι των «κόκκινων» ζήτησαν την επανάληψη του τελικού.

Ο γερμανός κίπερ είχε ζητήσει συγνώμη για τα λάθη του στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έκανε καιρό για να ξεπεράσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ. Έχοντας συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και πολύ καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα