«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουν την αυτοκριτική τους, δεν γεννήθηκαν το 2015», τόνισε ο Σαρακιώτης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή ««Καλημέρα Ελλάδα» και τοποθετήθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα, τονίζοντας ότι «αν μη τι άλλο αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αδράνεια. Η απραξία δεκαετιών έφθασε στο τέλος της και θα ήταν προτιμότερο για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να κάνουν την αυτοκριτική τους αντί να φωνασκούν σαν να γεννήθηκαν το 2015».

Παράλληλα,

συμπλήρωσε ότι «η σημερινή κυβέρνηση δεν διστάζει να κοιτάξει κατάματα τα προβλήματα και να δώσει λύσεις. Δημιούργησε την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, τα Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών με σκοπό τη βέλτιστη επικοινωνία με τον πολίτη και νομοθέτησε τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό ρύθμισης οφειλών. Μέσω του εν λόγω μηχανισμού, ο ελεύθερος επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει την πρώτη κατοικία και την επιχείρησή του».

Ο βουλευτής αναφέρθηκε, επίσης, στα κυβερνητικά αντίμετρα, προκειμένου να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, την άνοδο του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ), τη μείωση της ανεργίας, αλλά και τη συνεχιζόμενη σπέκουλα γύρω από τους πλειστηριασμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα