Πήρε απάντηση από τον παίκτη του «Power of Love», τον οποίο σχολίασε αρνητικά η Ναταλία Γερμανού (video)

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε μέσω της εκπομπής της τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε σε άνθρωπο της παραγωγής. Ο τελευταίος εμφανίστηκε σε μία από τις εκπομπές του reality του ΣΚΑΙ να μιλά απότομα και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος κάμεραμαν που εργάζεται για την παραγωγή.

Η ίδια εξοργισμένη για το περιστατικό είπε χαρακτηριστικά: “Συνάδελφοι πετάξτε τον έξω! Μαρία Μπακοδήμου αν βλέπεις, όξω! Όξω από την παράγκα, διότι άτομο το οποίο ακόμα έχει κερδίσει 2,5% δημοσιότητα

και έχει την αγένεια και το θράσος να μιλάει έτσι σε ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν για να βγαίνει η μούρη του στο γυαλί και να κερδίζει followers στο Instagram, όξω από την παράγκα! Έξω! Έξω! Έξω! Τραγικό”.

Παρόλα αυτά η απάντηση από τον παίκτη του «Power of Love» δεν άργησε να έρθει. Ο ίδιος έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια στα social media. “Κυρία Γερμανού, λυπάμαι που είδα ότι εξαντλήσατε την αυστηρότητά σας επάνω μου. Σας εκτιμώ και σας σέβομαι αφάνταστα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα βάζατε με κάποιον που δεν έχει σχέση με τα media. Να σας πω, λοιπόν, ότι με το συγκεκριμένο παιδί της παραγωγής πειραζόμαστε σε φιλικό επίπεδο. Επίσης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε γνωρίζει ελληνικά. Ωστόσο, μεταξύ ανδρών η λέξη «μ…κας» δεν αποτέλεσε ποτέ ύβρη. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω τη γνώμη σας για μένα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Με εκτίμηση και σεβασμό, Σωκράτης” έγραφε στο μήνυμά του, όπως το διάβασε στην εκπομπή η Ναταλία Γερμανού.

Τέλος, αφού του ανέφερε πως λυπάται που τον στενοχώρησε επέμεινε στη θέση της. “Λυπάμαι που σε στεναχώρησα αλλά δεν παίρνω πίσω το γεγονός ότι με εκνεύρισε πάρα πολύ η συμπεριφορά σου. Ελπίζω κι εύχομαι στο μέλλον να είσαι πιο ευγενής και το ήθος που δείχνει το γραπτό σου κείμενο να το δείξεις και στο υπόλοιπο παιχνίδι” έγραψε. Μάλιστα, σχολίασε με αρκετό χιούμος πως ο παίκτης γράφει πολύ καλύτερα από όσο μιλάει.



Keywords
Τυχαία Θέματα