Μυρίζει… μπαρούτι η Super League 1: Καταθέτει μηνύσεις και ζητάει επανάληψη του αγώνα ο Ολυμπιακός

Το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα ΒόλοςΟλυμπιακός για τη Super League 1 θα παιχθεί εκτός γηπέδου, αφού οι «ερυθρόλευκοι» προανήγγειλαν σειρά κινήσεων, μετά και την «έκρηξη» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι Πειραιώτες καταθέτουν μηνύσεις και θα ζητήσουν επανάληψη του αγώνα. Το κλίμα στο πρωτάθλημα είναι πολεμικό με τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη

και τον Αχιλλέα Μπέο να απαντούν στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι», που είναι έξαλλοι με τις αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας και του VAR στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα ζητήσουν επανάληψη του αγώνα, κάνοντας λόγο για για καθαρή και σκοπούμενη αλλοίωση αποτελέσματος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθεται να μηνύσει τη διαιτητική ομάδα που διηύθυνε τον αγώνα στη θεσσαλική πρωτεύουσα, ενώ από τον Ολυμπιακό επαναλαμβάνεται ότι πρέπει να δρομολογηθούν εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή «δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων, που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή τη φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».

Υπενθυμίζεται ότι οι διαιτητές έχουν προαναγγείλει ότι θα κάνουν αποχή, εάν συνεχιστεί αυτό το κλίμα, ενώ με απειλητικό ύφος παραμένουν UEFA και FIFA.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο κ. Μαρινάκης είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά

Αιχμηρή απάντηση – ανακοίνωση στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» τοποθετήθηκαν, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο διαδίκτυο, τονίζοντας πως ο επικεφαλής του Ολυμπιακού «είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

«Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».

Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».

Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.

ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια… συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».

ΠΑΕ Ξάνθη: Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό στον «Αρχηγό των Πάντων»

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη αποτέλεσαν αντικείμενο αναφοράς ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ξάνθης.

Με λιτό τρόπο, μέσω της σελίδας τους στο διαδίκτυο, οι «ακρίτες» τόνισαν: «Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί “ποδοσφαιρικών περιττωμάτων” στον “Αρχηγό των Πάντων”. Τέλος».


Μπέος: Μιλάω πέντε γλώσσες, αντέδρασα ως δήμαρχος Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος εξήγησε το λόγο που βρισκόταν στον πάγκο του ΝΠΣ Βόλου στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και την αντίδρασή του στην «αψιμαχία» με τον Κώστα Καραπαπά (αποβλήθηκαν και οι δυο), που έφερε την αποβολή του από τον διαιτητή.

Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε παράγοντας του Πανιωνίου και του Ηρακλή και νυν δήμαρχος Βόλου βρέθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων, δηλωμένος ως μεταφραστής, με τον ίδιο να δικαιολογεί το γεγονός, αλλά όχι και την αντίδρασή του, με δηλώσεις του μετά το ματς. Ήθελε να δείξει στον Κώστα Καραπαπά πως μπορεί κάποιος να του… απαντήσει, όταν αυτός διαμαρτύρεται για την ομάδα του μέσα στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Ο λόγος που ήμουν στο φύλλο αγώνος, γιατί πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν, μιλάω πέντε γλώσσες. Μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας και να κάνω πιθανό explain, μετάφραση. Δεν καθόμουν στον πάγκο αν παρατηρήσατε. Πήγα γιατί μου ζητήθηκε, ως διερμηνέας, να πω αυτά που πρέπει να πω στην ομιλία του προπονητή. Εκτός από γαλλικά που το ξέρουν όλοι, μιλάω αγγλικά και ισπανικά. Δεν έχω βγάλει πανεπιστήμιο, αλλά ξέρω να μιλάω. Μίλησα και έφυγα. Στον πάγκο δεν κάθισα.

Θέλω, όμως, να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και από την οικογενειά μου για την εικόνα που παρουσιάστηκε σε μια επίθεση του κ. Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο. Αντέδρασα ως δήμαρχος γιατί δεν μπορεί ο κ. Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να βρίζει και να μην του μιλάει κανένας. Ετσιθελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό πρέπει να σταματήσει. Είναι ντροπή. Αντέδρασα».

Για το γεγονός ότι ο Βόλος δεν έδωσε εισιτήρια στον Ολυμπιακό είπε: «Δεν είναι δική μου απόφαση, είναι της ΠΑΕ Βόλος. Ο Βόλος στον πρώτο αγώνα ζήτησε δέκα προσκλήσεις και αν δεν υπήρχαν δέκα προσκλήσεις, να έπαιρνε δέκα εισιτήρια για να εξυπηρετήσει παιδιά και γυναίκες παικτών και μελών του Δ.Σ. Και δεν τα έδωσαν. Αν αυτοί δεν έδωσαν δέκα εισιτήρια, ο Βόλος γιατί να δώσει χιλιάδες εισιτήρια; Στη ζωή υπάρχουν αξίες και αξιοπρέπεια. Δεν πουλιούνται όλα».

Οι «σκληρές» δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Βόλο προχώρησε σε μία «σκληρή» δήλωση, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών απείλησε, μάλιστα, ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ», αν δεν γίνουν άμεσα αλλαγές σε πρόσωπα από την UEFA.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι πολύ σοβαρά παράπονα έχει ο Ολυμπιακός από το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί στο 17ο λεπτό και αυτό έφερε έκρηξη λίγο μετά το ημίωρο της αναμέτρησης στον Βόλο.

Πηγή: Μυρίζει… μπαρούτι η Super League 1: Καταθέτει μηνύσεις και ζητάει επανάληψη του αγώνα ο Ολυμπιακός - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα