Μουντιάλ: Οι Ιάπωνες έκλαψαν, αλλά καθάρισαν κερκίδες, αποδυτήρια, λέγοντας κι «ευχαριστώ» (εικόνες)

Οι Ιάπωνες έδειξαν τον πολιτισμό τους και μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Βέλγιο με ανατροπή και γκολ στο τέλος (3-2). Το έκαναν αυτό τόσο οι παίκτες με την τεχνική ηγεσία, όσο και οι φίλαθλοί τους.

Παρά την πικρία τους για τον τρόπο με τον οποίο έχασαν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, οι γιαπωνέζοι διεθνείς ήταν κύριοι με τα όλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή της παρουσίας τους στο Μουντιάλ. Έτσι, πριν αποχωρήσουν από το γήπεδο του Ροστόφ, όπου έγινε

το παιχνίδι με τους Βέλγους, καθάρισαν τα αποδυτήριά τους (για την ακρίβεια τα έκαναν… λαμπίκο) και στη συνέχεια άφησαν ένα μήνυμα στα ρώσικα. Έγραψαν: «Ευχαριστούμε».

Το ίδιο έκαναν και οι φίλαθλοί τους. Αυτό είχαν πράξει και στα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Heartbroken Japan fans clean stadium in tears. #WorldCup pic.twitter.com/HgiHOVjeGu

— Xinhua Sports (@XHSports) 2 Ιουλίου 2018

Japan’s supporters are crying over their team’s 3-2 World Cup loss to Belgium. The Red Devils came from 0-2 down to level the score and hit the winner in the 94th minute pic.twitter.com/PgMtCpF6M0

— Xinhua Sports (@XHSports) 2 Ιουλίου 2018

This was Japan’s dressing room after a heart breaking injury-time defeat by Belgium. They left it spotless with a note saying ‘thank you’ in Russian. Japan fans stayed behind to clean up the stands. Pure class from Japan!

Keywords
Τυχαία Θέματα