Μητέρα του μωρού που βρέθηκε σε κάδο η γυναίκα που νοσηλεύεται στο Ρίο – Νεκρό γεννήθηκε το βρέφος

«Μίλησε» το DNAΝεκρό ήρθε στον κόσμο το βρέφοςΜητέρα του η 33χρονη που νοσηλεύεται στο ΡίοΗ γυναίκα είχε αιμορραγία από τοκετό αλλά βρέθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει μωρό μαζί της

Η 33χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου είναι τελικά η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο.

Η γυναίκα είχε αιμορραγία που την οδήγησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύται ακόμα.

Νεκρό γεννήθηκε το βρέφος

Οι ιατροδικαστές που έκαναν νεκροτομή στο νεογνό, διαπίστωσαν ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της κύησης και

ήρθε νεκρό στον κόσμο στις 34 εβδομάδες, δηλαδή στους οκτώμισι μήνες, ενώ ήταν νεκρό δύο ημέρες πριν βρεθεί.

Ίχνη κάκωσης που να πιστοποιούν εγκληματική ενέργεια δεν βρέθηκαν στο άτυχο αγοράκι, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα λύσουν τις τελευταίες απορίες για τις συνθήκες του θανάτου.

Το χρονικό

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η 33χρονη γυναίκα εισήχθη με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μετά από τοκετό, χωρίς όμως να έχει μαζί της το νεογέννητο.

Το νεογνό βρέθηκε αργότερα νεκρό σε έναν κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο από γυναίκα υπάλληλο του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, η οποία μάλιστα, δεν άντεξε στη θέα που αντίκρισε και λιποθύμησε.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου είχαν ήδη κινητοποιηθεί μετά από μια ανώνυμη καταγγελία και ανακάλυψαν το νεκρό βρέφος στον κάδο που τους υποδείχθηκε.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και η ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι μια νεαρή είχε παρουσιάσει αιμορραγία κατόπιν επιπλοκών από τοκετό χωρίς να έχει μαζί της το μωρό, τους οδήγησε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα