Μετά τον σάλο για την «ελληνικότητα» του Αντετοκούνμπο ο καθηγητής δίνει εξηγήσεις (εικόνα)

Δικαιολογίες που σε καμία περίπτωση δεν πείθουν έδωσε ο έλληνας καθηγητής του UCL που επιτέθηκε χυδαία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την «ελληνικότητά» του

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής διευκρινίζει πως δεν έχει θέμα με τους ξένους που γίνονται Έλληνες, αλλά με εκείνους που αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα.

Δείτε επίσης: Χυδαίο ξέσπασμα καθηγητή για Αντετοκούνμπο: Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας (εικόνες)

Μετά τα χαμό που έγινε στην Ελλάδα

από τα σχόλιά του, ο καθηγητής τοποθετήθηκε διευκρινίζοντας: «Σχετικά με το σχόλιό μου για τον Αντετοκούνμπο θα ήθελα να αναφέρω πως δημοσιεύτηκαν αποσπάσματα του διαλόγου καθώς και αποσπάσματα της συζητήσεως μου με τον δημοσιογράφο.

Έλληνας είναι αυτός που δείχνει την διαχρονική αγάπη του για την πατρίδα. Είχαμε και έχουμε πολλούς ξένους που τίμησαν την πατρίδα και έχουν θέση στην καρδιά μας όπως ο Μπατίστα, ο Σχορτσιανίτης και άλλοι πολλοί.

Το θέμα δεν είναι με τους ξένους που γίνονται Έλληνες αλλά με αυτούς που δηλώνουν Έλληνες και αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα όταν αυτή τους καλεί. Άλλα είπα, άλλα γράφτηκαν, και απορώ πως πήρε διάσταση ένα θέμα που το καλοκαίρι δέχτηκε σκληρή κριτική από χιλιάδες κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα