Με… χρώμα ερυθρόλευκο τα εγκαίνια στο νέο showroom της Βαλέρια Χοψονίδου – Αποθεώνει τον Παπαλουκά ο Σπανούλης

«Ερυθρόλευκο» χρώμα είχαν τα εγκαίνια του νέου Showroom της Βαλέριας Χοψονίδου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Σπανούλης και οι συμπαίκτες του αρχηγού του Ολυμπιακού ευχήθηκαν καλύτερα στην νέα προσπάθεια της αδελφής της συζύγου του και έδωσαν το «παρών» σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Το «παρών» έδωσαν εκτός από τον Βασίλη Σπανούλη και οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης,

Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αξέλ Τουπάν, Σάσα Βεζένκοφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος. Εκεί βρέθηκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Η εκδήλωση έγινε για το νέο Showroom «VALERIA CHOPSONIDOU», τα εγκαίνια του οποίου είχαν… μπασκετική νότα.

****

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε την τιμητική του στο αφιέρωμα της Euroleague για τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της διοργάνωσης, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ανδρών και νυν αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, να πλέκει το εγκώμιο του «τσάρου» του ελληνικού μπάσκετ.

Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ υπογράμμισε, μάλιστα, ότι ο Παπαλουκάς… «είναι ένας από τους πιο έξυπνους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ποτέ. Το 2005 και το 2006 είχε σπουδαία παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν μοναδική η ικανότητά του στο να διαβάζει το παιχνίδι και στην πάσα. Θαύμαζα τον τρόπο που έπαιζε. Ο Θοδωρής ήταν πάρα πολύ δουλευταράς. Πάντα προσπαθούσε να είναι ο καλύτερος. Κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο του και να γίνει ο καλύτερος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2006, 2008), ενώ είχε αναδειχθεί MVP της Euroleague τη σεζόν 2006-07, MVP του Final 4 της αγωνιστικής περιόδου 2005-06 και υπήρξε μέλος της κορυφαίας πεντάδας τις σεζόν 2006, 2007, 2008. Επίσης, το 2009 ήταν πρώτος σε ασίστ με μέσο όρο 5,18, ενώ κρατά μέχρι σήμερα το ρεκόρ με οκτώ διαδοχικές παρουσίες σε Final 4 της Euroleague. To σημαντικότερο όλων, πάντως, ήταν το γεγονός ότι με ύψος 2.00μ. επαναπροσδιόρισε το ρόλο του ψηλού πλέι μέικερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Με…, Βαλέρια Χοψονίδου – Αποθεώνει, Παπαλουκά, Σπανούλης,me…, valeria chopsonidou – apotheonei, papalouka, spanoulis