Με «άρωμα» Άδωνη η απάντηση της ΟΝΝΕΔ στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Για τη λεγόμενη «αδωνοποίηση» της ΝΔ έχουν ειπωθεί πολλά κι έχουν γραφεί ακόμα περισσότερα, άλλωστε είναι εμφανές πως η «γραμμή» του αντιπροέδρου της ΝΔ συχνά επισκιάζει τις επιλογές της ηγεσίας, ενώ τις περισσότερες φορές υιοθετείται, δίνοντας την εντύπωση πως ο πρόεδρος του κόμματος δεν είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το «άρωμα» Άδωνη λοιπόν, έχει πλέον περάσει και στη νεολαία του κόμματος, την ΟΝΝΕΔ, κάτι που αποτυπώνεται συχνά στο ύφος και στην αγοραία γλώσσα την οποία χρησιμοποιεί η οργάνωση.

Χαρακτηριστικό

παράδειγμα η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ ως απάντηση στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση «διανθισμένη» με όλα εκείνα τα λεκτικά στοιχεία, τα οποία περισσότερη σχέση έχουν με τη «νύχτα», παρά με την… Αριστεία.

Η επίμαχη ανακοίνωση:

«Τα ‘παιδιά του Καρανίκα’, ό,τι απέμεινε δηλαδή από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ξεπέρασαν σε γραφικότητα ακόμα και το είδωλό τους, τοποθετώντας τον πήχη της ανοησίας πολύ ψηλά – μέχρι να τον ξεπεράσουν στην αμέσως επόμενη προσπάθειά τους.

Η στάση της ΔΑΠΝΔΦΚ Πατρών αποδοκιμάστηκε άμεσα, από εμάς τους ίδιους, θεσμικά και δημόσια σε όλους τους τόνους, διότι αυτή την απάντηση χρωστούσε η Οργάνωσή μας σε όλους τους νέους και τις νέες που επί δεκαετίες μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα του ΟΝΝΕΔίτη και του ΔΑΠίτη αυτούς που διεκδικούν σύγχρονα πανεπιστήμια για όλους και επίπεδο διαβίωσης αντάξιο των εφοδίων, της προσπάθειας και της απόδοσης όλων των νέων πολιτών.

Αν σε κάποιους δεν χρωστάμε καμία απάντηση, αυτοί είναι οι επαγγελματίες καταληψίες, οι έμποροι θολοκουλτούρας και οι ιδεολόγοι παραβατικοί της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι το μόνο που έχουν κάνει στη ζωή τους το οποίο προσιδιάζει σε εργασία είναι να χτίζουν γραφεία πρυτάνεων. Το παραλήρημά τους απευθύνεται στο συρρικνωμένο κομματικό τους ακροατήριο. Εμείς οφείλουμε στη γενιά μας και στην πατρίδα μας να εργαστούμε μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες για να θεραπεύσουμε τα προβλήματα και τις παθογένειες του τόπου, όσα, δηλαδή, εκείνοι αγκάλιασαν για να βρεθούν από το 3% για λίγο στην Κυβέρνηση. Και, όταν όλοι μαζί πετύχουμε, εκείνοι θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν: Στην πολιτική αφάνεια και ανυποληψία».

Keywords
Τυχαία Θέματα