Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα

Την απόφαση αυτή έλαβε ο κ. Γαβρόγλου έπειτα από συνάντηση που είχε νωρίτερα με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕEίναι η καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών που «απολύθηκε» από την οικογένεια Σαμαρά επειδή «έπιασε» τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφειΜετά από λίγο καιρό πέθανε χτυπημένη από τον καρκίνο

O υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου αποφάσισε

το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης της εκπαιδευτικού, Φώφης Μπουλούτα.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο κ. Γαβρόγλου έπειτα από συνάντηση που είχε νωρίτερα με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο υπουργός ζήτησε από τους νομικούς του συμβούλους να υποβάλουν άμεσα πόρισμα μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων — δηλαδή των πρακτικών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εγγράφων που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ και των στοιχείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Όπως αναφέρουν συνάδελφοί της η Φώφη Μπουλούτα είναι η καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών που «απολύθηκε» από την οικογένεια Σαμαρά επειδή «έπιασε» τον γιο Σαμαρά να αντιγράφει. Μετά από μακρά δικαστική περιπέτεια, η Μπουλούτα κατέληξε αναπληρώτρια και απεβίωσε κτυπημένη από καρκίνο, έχοντας βρεθεί στο στόχαστρο του πολιτικού κατεστημένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα