«Μαύρη τρύπα» 1 δισ. ευρώ για τη Folli Follie – Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί

Σειρά εξελίξεων σημειώνονται στη Folli Follie τα τελευταία 24ωρα μετά τα στοιχεία της έρευνας που κατέθεσε η Alvarez & Marsal για τα οικονομικά αποτελέσματα, όπως αυτά καταγράφονται από την ίδια την εταιρεία σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο.

Μαύρη «τρύπα» ενός δισ. δολαρίων στον κύκλο εργασιών της Folli Follie Group

στην Ασία και 290 εκατ. δολαρίων στα ταμειακά διαθέσιμα αποτυπώνονται στην έκθεση της συμβουλευτικής εταιρείας Alvarez & Marsal.

Η έκθεση της συμβουλευτικής εταιρείας Alvarez & Marsal η οποία αναφέρεται στα αποτελέσματα των ελέγχων που διεξήγαγε για τις εταιρείες του ομίλου FFG, στην Ασία παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Τα ευρήματα της Α&Μ στα οικονομικά μεγέθη της FF για τις εταιρείες της στην Ασία που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι άκρως αποκαλυπτικά, καθώς εκτός από τα μηδαμινά τραπεζικά διαθέσιμα, μόλις 6,4 εκατ. δολάρια από 296,771 εκατ. δολάρια που εμφάνισε στις οικονομικές καταστάσεις του 2017, τα έσοδα της εταιρείας στην Ασία είναι στο μόλις 1/10 αυτών που είχε ανακοινώσει η Folli Follie, δηλαδή 116,847 εκατ. δολάρια, από 1,112 δισ. δολάρια που ανέφερε η εταιρεία.

Παραιτήσεις από το ΔΣ της εταιρείας

Η παραίτηση Δημήτρη Κουτσολιούτσου και Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, αλλά και του Μιχάλη Τσιμπρή, από το ΔΣ της εταιρείας είναι γεγονός.

Mετά την λήξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβούλίου ο κ. Δημήτριος Κουτσολιούτσος και η κα. Αικατερίνη Κουτσολιούτσου υπέβαλαν την παραίτηση τους προτείνοντας την άμεση αντικατάσταση τους από εγνωσμένου κύρους νέα μέλη που θα στηρίξουν την προσπάθεια της Εταιρείας για τη ριζική αναδιάρθρωση της μέσω από την υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου εταιρικής διακυβέρνησης που θα εξασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της Εταιρείας σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της. Κατόπιν των ανωτέρω αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, η ριζική αναδιοργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβει την υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα