Μάρκος Σεφερλής: «Μπλόκο» στην ταινία «Χαλβάη 5-0» – Ασφαλιστικά μέτρα από τον σκηνοθέτη (video)

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, που έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0» και κουμπάρος του Μάρκου Σεφερλή, Μάνος Καμπίτης. Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή μίλησε στην εκπομπή για το λόγο που έγιναν τα ασφαλιστικά μέτρα και τις αντιδράσεις του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάρκου Σεφερλή κατέθεσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0», Μάνος Καμπίτης αφού η ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους την προηγούμενη σεζόν ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να

πληρώσει για να τη δει, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η έγκριση του σκηνοθέτη.

Έναν χρόνο μετά την παρουσίαση και προβολή της ταινίας ο σκηνοθέτης και κουμπάρος του Μάρκου Σεφερλή ισχυρίζεται ότι παραμένει απλήρωτος από τη συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή. Ο Μάρκος Σεφερλής σύμφωνα με τον σκηνοθέτη δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε καμία χρήση της ταινίας από τη στιγμή που δεν έχει την έγγραφη άδειά του.

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Κωνσταντίνος Σαρρής μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων και ξεκαθάρισε το τοπίο: «Ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριου του 20 και το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο και η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά. Ο κύριος Καμπίτης δεν δεχόταν να υπογράψει τη σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί κατά του κύριου Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή ότι δήθεν δεν έχει πληρώσει». Στην εκπομπή συζητήθηκε το γεγονός ότι οι δύο άνδρες υπήρξαν πολύ φίλοι στο παρελθόν πριν δημιουργηθεί μεταξύ τους αυτή η διένεξη.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν στην κάμερα του Ευτυχείτε! και αποκάλυψαν αν θα τους δει ο κόσμος μαζί τηλεοπτικά.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα