Μάριος Αθανασίου: Σε ελεύθερη σχέση δεν έχω υπάρξει και δυστυχώς δεν έχω εμπειρία ούτε από φίλους μου

Ο Μάριος Αθανασίου με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του Open tv «Ελεύθερη σχέση» εξομολογήθηκε αν ο ίδιος υπήρξε σε μια ανάλογη σχέση και μίλησε για τον ήρωα που θα υποδύεται.

Επιστροφή στην τηλεόραση με μια κομεντί . Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στη σειρά;
«Το θέμα, το κείμενο, η ομάδα. Όταν άκουσα τους συντελεστές, ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι κάτι καλό ετοιμάζουν τα παιδιά και ήθελα να συμμετάσχω».

Πείτε μας δυο λόγια για τον χαρακτήρα του Μάνου…
«Ο Μάνος είναι ένα νορμάλ παιδί.

Ένας άνθρωπος που ηρωοποιείται, κόντρα στον καιρό. Ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, εξακολουθεί να παραμένει νέος, πιστός στις αρχές του, στο νόημα της ζωής, στην αγάπη του για την Κλαίρη και τους φίλους του. Είναι ένα παιδί που ζει μέσα από τα σκίτσα του, παίζει τη μουσική του και προσπαθεί να διατηρήσει επαφή με την εφηβεία του. Προσπαθεί να ζήσει μέσα από τα λίγα και τα ωραία, αλλά η εποχή δεν ενδείκνυται».

Έχετε υπάρξει σε ελεύθερη σχέση; Είναι εύκολο να το διαχειριστεί κανείς;
«Δεν έχω υπάρξει και δυστυχώς δεν έχω εμπειρία ούτε από φίλους μου. Δεν έχω κάτι γνώριμο πάνω σε αυτό. Είναι όμως κάτι που περνάει από το μυαλό πολλών ανθρώπων και αυτή η σειρά μπορεί να μας δείξει στην πράξη πώς είναι μια ελεύθερη σχέση».

Στη σύγχρονη εποχή ωστόσο πολλά ζευγάρια επιλέγουν να έχουν ελεύθερες σχέσεις. Κατά τη γνώμη σας για ποιον λόγο γίνεται αυτό;
«Δεν ξέρω. Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η λύση για να σωθεί ένα ζευγάρι. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να το κάνουν έχουν μια άλλη αντίληψη γι’ αυτό το θέμα. θεωρούν ότι τους βοηθάει, τους ανανεώνει και κάνει… restart σχέση τους. Ξαναζούν από την αρχή. Δεν είναι ο μόνος, αλλά είναι ένας δρόμος και είναι σεβαστός», δήλωσε στο περιοδικό Τηλέραμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα