Μαρινέλλα – Μακεδόνας – Παπαρίζου – Αδάμου – αδελφοί Τσαχουρίδη: Όσα δήλωσαν για τη συνεργασία τους λίγο πριν την πρεμιέρα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη το νυχτερινό σχήμα Μαρινέλλα – Μακεδόνας – Παπαρίζου με τους αδελφούς Τσαχουρίδη κατέβηκε στην Αθήνα και ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο Διογένης studio.

Ρεπορτάζ: Βάσω Λιόκαυτου

Οι καλλιτέχνες έδωσαν συνέντευξη τύπου μιλώντας για το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει.

Η σπουδαία κυρία του ελληνικού

πενταγράμμου, Μαρινέλλα μίλησε πρώτη εξηγώντας το πόσο χαρούμενη είναι με αυτή τη συνεργασία.

«Είναι ένα ωραίο πρόγραμμα που δεν είναι συνηθισμένο καταρχήν. Ευελπιστούμε ότι θα αρέσει και θα πάμε καλά», είπε και έδωσε τον λόγο στους συναδέλφους της.

«Υπάρχει μια παράδοση που λέει ότι αν ένα πρόγραμμα πάει καλά στη Θεσσαλονίκη σημαίνει ότι θα σκίσει στην Αθήνα. Νομίζω ότι κι εδώ δεν θα αλλάξει αυτή η παράδοση. Ο κόσμος λάτρεψε το πρόγραμμα και πέρασαν καλά όσοι ήρθαν και νομίζω τόσο καλά θα περάσουν κι όσοι έρθουν κι εδώ στην Αθήνα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο. Εδώ ο σεφ που λέγεται Μαρινέλλα έκανε μαγική συνταγή κι όλο αυτό το πράγμα έχει λειτουργήσει υπέροχα», ανέφερε ο Κώστας Μακεδόνας.

«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου ευτυχία που βρίσκομαι σε αυτό το σχήμα, με τη Μαρινέλλα, τη σεφ που είπε και ο Κώστας», είπε η Έλενα Παπαρίζου με τη Μαρινέλλα να τη διακόπτει και με το χιούμορ που τη διακρίνει να σχολιάζει: «Τι σεφ ρε παιδιά αφού δεν μαγειρεύω».

Δείτε τις δηλώσεις όλων των καλλιτεχνών του σχήματος στα βίντεο που ακολουθούν:

Από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Diogenis Studio θα ανοίξει η αυλαία και κάθε Σάββατο στις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 19:00

Keywords
Τυχαία Θέματα