Μαρία Λουίζα Βούρου: Το συγκινητικό μήνυμα στον σύζυγό της: Σε ευχαριστώ που ήρθες και με βρήκες

Η Μαρία Λουίζα Βούρου λίγο πριν γεννήσει παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Αμαρουσίου την περασμένη Τετάρτη και στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα σε στέκι της Γλυφάδας. Η παρουσιάστρια έγραψε δύο συγκινητικά λόγια στο blog της στο queen.gr.

Δείτε τι έγραψε:

Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα ότι σήμερα θα βρισκόμουν στην υπέροχη κατάσταση που βρίσκομαι

τώρα.

Μετά από κάποιες ατυχείς σχέσεις του παρελθόντος και βρισκόμενη σε μια όχι και τόσο ευχάριστη συναισθηματική κατάσταση, ήρθε στα ξαφνικά η φίλη μου και συγγραφέας Φραντζέσκα Μαγγελ (η οποία κέρδισε φέτος και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης για το βιβλίο της «Η Νύχτα του Σάουιν») και μου πρότεινε να μου γνωρίσει έναν φίλο του άντρα της από το Πολυτεχνείο.

Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική, ούσα πληγωμένη από προηγούμενες σχέσεις αλλά μετά από κάποιο διάστημα είπα να δώσω μια ευκαιρία. Ήρθε λοιπόν ένα βράδυ να με βρει σε μαγαζί των νοτίων προαστίων που βρισκόμουν με μεγάλη παρέα και υπήρξε μια φοβερή χημεία μεταξύ μας! Στο τρόπο που επικοινωνούσαμε, τα ενδιαφέροντά μας, η ευγένειά του και ο γλυκός τρόπος που με κοιτούσε, με κέρδισαν αμέσως!

Από εκείνο το βράδυ και μετά γίναμε αχώριστοι! Ήταν σα να ξέραμε και οι δυο από την πρώτη στιγμή ότι θέλαμε να είμαστε για πάντα μαζί!

Ακολούθησε μια χρονιά γεμάτη απόσταση λόγω της εκπομπής που παρουσίαζα στο Makedonia Tv και βρισκόμασταν μόνο τα Σαββατοκύριακα και σε κάποιες αργίες. Ποτέ δεν μας έφταναν οι μέρες, οι ώρες. Όλα περνούσαν τόσο γρήγορα αλλά τόσο όμορφα και δημιουργικά.

Αγαπηθήκαμε από την πρώτη στιγμή και ο ερχομός του μπέμπη ήρθε τόσο αβίαστα και με τόση θέληση που η χαρά μας όταν το μάθαμε ήταν απερίγραπτη! Γιατί ξέραμε πως το μωρό μας θα είναι ένα μωρό αληθινού έρωτα, αγάπης και πάθους. Και κάθε φορά που θα τον κοιτάμε θα βλέπουμε τον καρπό του ερωτά μας και θα λιώνουμε και οι δυο.

Ίσως μου λείψουν κάποιες στιγμές που δεν προλάβαμε να ζήσουμε οι δύο μας. Ίσως περάσουμε από άσχημες και δύσκολες καταστάσεις γιατί πάντα στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα. Ίσως ήρθαν όλα πολύ γρήγορα. Ίσως…

Ξέρουμε όμως και οι δύο πως η αγάπη μας θα μας δυναμώνει πάντα. Γιατί έχουμε βρει το άλλο μας μισό. Και όταν το βρίσκουμε δεν πρέπει με τίποτα να το αφήνουμε. Ειδικά σε έναν κόσμο που δυστυχώς οι αληθινοί άνθρωποι με καλοσύνη, αγάπη και ειλικρίνεια σπανίζουν.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε μέχρι το δημαρχείο Αμαρουσίου την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου του 2018! Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή σε πολύ κλειστό κύκλο , με τους γονείς μας, τους μάρτυρες και 2 φιλικά πρόσωπα. Η δική μου μάρτυρας είναι η κολλητή μου φίλη Βίκη (πραγματικά έχει μαρτυρήσει τόσα χρόνια μαζί μου χιχι) και από την πλευρά του Γιάννη, η δική του κολλητή φίλη από το Πολυτεχνείο, Νικολέτα που έγινε πρόσφατα και μανούλα με δίδυμα κοριτσάκια!

Το μακιγιάζ μου και τα μαλλιά επιμελήθηκε η φίλη μου makeup expert Kalliopi και φόρεσα ένα απλό στράπλες φόρεμα με λίγη δαντέλα στο πάνω μέρος και χαμηλές πλατφόρμες!

Μετά το δημαρχείο πήγαμε για ένα απλό μεσημεριανό φαγητό στο αγαπημένο μου μαγαζί στη Γλυφάδα για να χαρούμε την ημέρα με τους δικούς μας ανθρώπους!

Ο θρησκευτικός μας γάμος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τη βάπτιση του γιου μας που θα πάρει το όνομα……. ! Όχι ακόμα δεν το λέμε!

Σ’ αγαπώ Γιαννάκη μου

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με βρήκες..

Υ.Γ Εντάξει έχω συγκινηθεί αρκετά η αλήθεια είναι με το σημερινό θέμα..».

Keywords
Τυχαία Θέματα