Μ’ αυτή τη μέθοδο ο Sokratis «τρέχει» για να επιστρέψει

«Τρέχει» για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο έλληνας άσος ακολουθεί μια πρωτοποριακή μέθοδο αποθεραπείας. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος με φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, ενώ σχετικά θέματα είχε και ο αγγλικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος άσος ακολουθεί θεραπεία με ραδιοσυχνότητες και δεν είναι ο πρώτος που το κάνει αυτό σε συνεννόηση με τον σύλλογό του. Όπως είναι λογικό, γεννά… απορίες η συγκεκριμένη μέθοδος. Πρόκειται,

για μια μη επεμβατική θεραπεία, που επηρεάζει βαθιά μέσα από το δέρμα χωρίς να βλάπτει το εξωτερικό στρώμα. Όπως αναφέρουν και τα σχετικά ρεπορτάζ, χρησιμοποιείται για να επιταχύνει την επούλωση των τραυματισμών και επιτρέπει στους αθλητές να επιστρέψουν στην δράση σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Όπως είπαμε, σχετική φωτογραφία ανέβασε στο instagram ο διεθνής αμυντικός με το εξής μήνυμα: «Θεραπεία βήμα προς βήμα. Αισθάνομαι ήδη ισχυρότερος». Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόοδος στον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Ο Σωκράτης είχε κάνει και πριν από μερικές ημέρες ανάρτηση στο instagram, αναφέροντας ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. «Εργάζομαι για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», έγραψε χαρακτηριστικά, έχοντας και τον γιο του μαζί.

Ο άσος των «κανονιέρηδων» υπέστη ζημιά στον αστράγαλο στην εντός έδρας ήττα (1-3) της Άρσεναλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Έχασε τον αγώνα με την Κάρντιφ την Τρίτη (29/1) και απομένει να δούμε πότε θα είναι έτοιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα