«Λαγό» έβγαλε σκύλος της αστυνομίας – Βρήκε πακέτα ναρκωτικών που ξεπερνούσαν τα 15 κιλά

Το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Αυγούστου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με τη συνδρομή,  ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, κατάφεραν και βρήκαν  περισσότερα από 15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε κρύπτη αυτοκινήτου στη Λωρίδα Σαγιάδας. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, χθες το μεσημέρι στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Avra»,

βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα