Κρυφές… ιστορίες και παρασκήνια από τη «βόμβα» των Λέικερς με τον Λεμπρόν Τζέιμς (εικόνες – βίντεο)

Η «βόμβα» των Λος Άντζελες Λέικερς με την απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τα επόμενα τρία χρόνια έχει… αναστατώσει τον κόσμο του NBA και γενικότερα του μπάσκετ. Αυτή η εξέλιξη έχει… γεννήσει και πολύ όμορφες ιστορίες, γύρω από τον «βασιλιά» και τους «λιμάνθρωπους».

Πρώτα απ’ όλα όλοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ασχολούνται με το πώς θα συνυπάρξουν οι ΛεΜπρον Τζέιμς με τον Λανς Στίβενσον, τον οποίο απέκτησαν, επίσης, οι Λέικερς. Βλέπετε, οι δυο τους είναι στα… μαχαίρια, λόγω των μαχών

τους στα παρκέ. Την ίδια ώρα, οι φίλοι των Κλίβελαντ δεν… έκαψαν φανέλες του πρώην παίκτη της ομάδας τους, ενώ «μύθοι» των Λέικερς, όπως οι Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Κόμπι Μπράιαντ καλωσόρισαν τον «βασιλιά» στην πόλη τους. Το ίδιο έκανε και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος παίζει στους Γκάλαξι Λος Άντζελες.

Οι φίλοι των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που σέβονται και εκτιμούν απόλυτα τον Λεμπρόν Τζέιμς, αυτή τη φορά δεν προχώρησαν σε… ακραίες αντιδράσεις. Να θυμίσουμε ότι το 2010, όταν ο «βασιλιάς» αποφάσισε να πάει στους Μαϊάμι Χιτ, οι φίλοι των Καβαλίερς τον αποκάλεσαν «προδότη» και άρχισαν να καίνε εμφανίσεις του. Βέβαια, ο ΛεΜπρόν επέστρεψε και πήρε πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς, ενώ έπαιξαν και σε συνεχόμενους τελικούς στο NBA. Τώρα, κατάλαβαν όλοι ότι ήθελε να αλλάξει ομάδα και δεν υπάρχει κανένας που να του κρατάει κακία... Ίσα, ίσα, θέλουν ο αγαπημένος τους παίκτης να… κάψει τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αποκαθηλώνοντας τους «πολεμιστές».

Awesome. (via asapolin/Twitter)

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on Jul 1, 2018 at 6:46pm PDT

Incredible.

Keywords
Τυχαία Θέματα