«Κρίμα Αντώνη Κανάκη που πρέπει να ασελγείς πάνω σε ζωές για να κάνεις τη δουλειά σου»

Έξαλλη με τον Αντώνη Κανάκη είναι γνωστή κυρία της σόουμπιζ που του ζητάει να βγει να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη αλλιώς σκέφτεται να κινηθεί νομικά όπως ενημερώνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού η στιχουργός Σόφη Παππά.

«Κύριε Κανάκη….Παρακολουθώντας την εκπομπή σας Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 άκουσα το τραγούδι μου “Παπαρούνα” στο οποίο παραφράσατε τους στίχους μου χωρίς την άδεια μου…. Με στενοχωρήσατε αφάνταστα!!!!! Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την ευαισθησία μου για το έργο μου και να κατανοήσετε την επιθυμία μου ώστε

να μην ξανασυμβεί! Ευχαριστώ πολύ!», έγραψε και συνέχισε με άλλο ποστ.

«Φιλαράκια μου αγαπημένα, έχω την εμπειρία πια να καταλαβαίνω το κίνητρο του καθενός….

Υπάρχουν τρόποι για να προκαλέσεις την κοινή γνώμη και να την κάνεις ας πούμε … τηλεθέαση…. Πολλές καριέρες στήθηκαν επάνω και στην αρνητική διαφήμιση! Πολλοί την προκαλούν κιόλας με διάφορα σκάνδαλα ή. δηλώσεις…. Δικαίωμα τους!!! Πολλές εκπομπές λοιπόν με τον μανδύα της σατιρας, κάνουν το ίδιο… Αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζεται χρόνια και λειτουργεί με την. ανοχή μας που είναι ένοχη κι αυτή!!!

Χαζογελάμε με τις χυδαιότητες, και προσπερνάμε σαν αθώες περιστέρες. …Εγώ δεν θα προσπεράσω!!! Θα περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον κύριο Κανάκη , για τον χθεσινό διασυρμό του πνευματικού μου παιδιού, χωρίς την άδεια μου!!! Όπως ο κύριος Κανάκης δεν θα ήθελε φαντάζομαι, να διακωμωδήσουν ας πούμε, το βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του, έτσι και μένα είναι αναφαίρετο δικαίωμα. μου να μη θέλω κάτι παρόμοιο…..

Περιμένω λοιπόν την ανάλογη ευαισθησία και…..Επιφυλάσσομαι….!!!».

Με τελευταίο ποστ να αναφέρει: «Αντώνη Κανακη αισθάνεσαι δυνατός ε; Λες τωρα…”Σιγά που θα ασχοληθώ με μια στιχουργό που έγραψε ενα τραγουδακι και σιγά που το θίξαμε το τραγουδάκι της…. Διαφήμιση του κάναμε και αμα γουστάρει τέλος πάντων! Θα πει θα πει θα βαρεθεί….. “

Μπορεί και να μη λες και τίποτα βεβαία, γιατί ούτε που πηρές χαμπάρι πως, πλήγωσες ανθρώπους, πως υπάρχουν οικογένειες , παιδιά , που δε φταίνε σε τίποτα να χρεώνονται με πληρωμένες χυδαιότητες ….. Αλήθεια ποσο πάει καθε βρισιά βρε Αντώνη; Εχει και μπονους η ξεφτιλα; Ειμαι περιεργη να δω ποσο ” καποιος” αισθανεσαι ωστε να μην υπολογιζεις τετοιες ” λεπτομερειες….”

Δουλειά κι αυτη ομως ε; Κρίμα γιατι έχεις και ωραιες στιγμές στην εκπομπή σου… Κρίμα που για να κάνεις τη ” δουλειά” σου πρέπει να ασελγείς πάνω σε ζωές…. ψυχες……και δουλειές αλλων…..

Εγώ πάντως ελπίζω ακόμα στους ανθρώπους………».

Keywords
Τυχαία Θέματα