Κουίκ «καρφώνει» Λαζαρίδη για… μεταμεσονύκτιες υποσχέσεις

Μια αποκαλυπτική ανάρτηση στο Twitter για το παρασκήνιο που προηγήθηκε της ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη, έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών και ανώτατο στέλεχος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουίκ υιοθετώντας ένα εξόχως δηκτικό tweet του μέχρι πρότινος ειδικού συμβούλου του Νίκου Παππά, Γιώργου Χριστοφορίδη, αποκάλυψε πως το βράδυ της Δευτέρας ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης, «έδινε υποσχέσεις και όρκους

τιμής στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα και διαβεβαίωνε τρεις υπουργούς ότι παραμένει (σ.σ. στους ΑΝΕΛ) και δεν παραιτείται».

«Ακόμα έχω στο μυαλό μου λέξη λέξη τη δίκη μας μεταμεσονύκτια συνομιλία μας. Ούτε γι αυτά δεν ντρέπεται; Και τα ευχαριστώ που μου έλεγε;», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Τέρενς Κουίκ.

Προχθες βράδυ έδινε υποσχέσεις & όρκους τιμής στον @PanosKammenos @PrimeministerGR & διαβεβαίωνε τρεις υπουργούς ότι παραμένει &δεν παραιτείται.Ακόμα έχω στο μυαλό μου λεξη λεξη τη δικη μας μεταμεσονύκτια συνομιλία μας. Ούτε γι αυτά δεν ντρέπεται; Και τα ευχαριστώ που μου έλεγε; https://t.co/lPDVgzb8EY

— Terens Quick (@TerensQuick) 27 Ιουνίου 2018

Νωρίτερα, ο κ. Χριστοφορίδης έγραψε χαρακτηριστική στο Twitter:

«O Γιώργος Λαζαρίδης πριν από 10 μέρες συμφωνούσε με την κυβέρνηση. Τώρα επιδιώκει να την αποσταθεροποιήσει, μην παραδίδοντας την έδρα του. Κάτι άλλαξε προφανώς, σωστά;», tweet το οποίο κοινοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα