Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους εξαιτίας μου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε για τον τίτλο «Queen Ντίνα» που της έδωσαν στο survivor και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει για εκείνον.

Πιστεύεις ότι κάποιοι μπορεί να έχουν χάσει τον ύπνο τους εξαιτίας σου;

«Άθελα μου, δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Με την καλή έννοια πάντα. Εγώ πάντως τον αγαπώ τον ύπνο. Είναι κάτι ιερό. Στο Survivor με είχε σώσει ο ύπνος. Κοιμόμουν όπου έβρισκα».

Από το Survivor

σου έμεινε και ο τίτλος «Queen Ντίνα».

«Έχει πλάκα αυτός ο τίτλος. Ξεκίνησε, απ’ ό,τι είχα δει, στο twitter. Αλλά το βρίσκω αστείο και γενικά μου αρέσει να διακωμωδώ καταστάσεις. Γελάω όταν ακούω το «queen Ντίνα», το βρίσκω διασκεδαστικό».

Το μεγαλύτερο ψέμα που έχεις ακούσει για σένα ποιο ήταν;

«Δεν θυμάμαι πια. Έχω ακούσει διάφορα που δεν συναντήθηκαν ποτέ με την αλήθεια. Και τώρα δηλαδή, δεν είναι ότι μιλώ για το παρελθόν. Δεν θέλω να δώσω έκταση σε όλα αυτά, είναι αστείο να τα αναπαράγω».

Νιώθεις παρεξηγημένο άτομο;

«Το έχω νιώσει. Αλλά εντάξει. Είναι και αυτό μέσα στη ζωή. Σε όλους μπορεί να συμβεί. Εδώ μπορεί να έχεις μια άποψη για έναν άνθρωπο από το πώς είναι ντυμένος, πόσω μάλλον εγώ που κάνω μια δουλειά που εκτίθεμαι συνεχώς στον κόσμο. Το πιο αστείο είναι ότι συνήθως ακούς σχόλια από αυτούς που δεν θα σε γνωρίσουν ποτέ».

Πηγή: Down Town

Keywords
Τυχαία Θέματα