Κλείσιμο ψαλίδας κατά 2,1% και στη δημοσκόπηση της Marc

Μια νέα δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία Marc και δημοσιεύει το “Πρώτο Θέμα” δείχνει ότι η “ψαλίδα” μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κλείνει ακόμα περισσότερο στις 8,1 μονάδες, ενώ ήταν στο 10,2 τον Οκτώβριο και στο 12,4 τον Ιούνιο.

Επί των έγκυρων η «ψαλίδα» είναι στις 8,9 μονάδες,

από 11,2 τον Οκτώβριο (μείωση 2,3 μονάδες), ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι (επί των έγκυρων) η ΝΔ καταγράφει άνοδο κατά μόλις 0,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,1%.

Η δημοσκόπηση καταγράφει, επίσης, νέα πτώση για το ΚΙΝΑΛ κατά 0,7%, που φτάνει στο 5,8% και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα φλερτάρει με το όριο της εισόδου στη Βουλή.

Και, βέβαια, η Marc αρνείται να κάνει αναγωγή εδρών για το “Θέμα”, άλλο ότι εμείς διαβάζουμε, αφού όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων και η σύνθεση της νέας Βουλής είναι του «Θέματος» και όχι της Marc και βασίζεται στην παραδοχή ότι θα μπουν στη Βουλή 5 κόμματα».

Να σημειωθεί ότι η έρευνα έγινε από τις 14 ως τις 17/1, Δευτέρα με Πέμπτη, άρα κάλυψε και μια μέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα