Κιθαρίστας κλωτσάει φωτογράφο την ώρα της συναυλίας (video)

Σε μία απίστευτα αψυχολόγητη -ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός- κίνηση προχώρησε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Queens of the Stone Age, Joss Homme, κλωτσώντας στο κεφάλι μία φωτογράφο.

Κατά τη διάρκεια του Almost Acoustic Christmas, του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ, κλώτσησε μία γυναίκα φωτογράφο που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή και έκανε τη δουλειά της. Με την κλοτσιά πέτυχε τη φωτογραφική μηχανή, η οποία χτύπησε πάνω στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας.

Η Chelsea

Lauren συνέχισε τη δουλειά της λίγο αργότερα, φωτογραφίζοντας τις εμφανίσεις των Thirty Seconds to Mars και των Muse, αλλά αμέσως μετά την ολοκλήρωση του event πήγε στο νοσοκομείο λόγω έντονου πονοκεφάλου που της προκλήθηκε από το χτύπημα.

Μιλώντας στο Variety τόνισε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του Joss Homme.

Thanks to @joshhomme @queensofthestoneage I now get to spend my night in the ER. Seriously, WHO DOES THAT?!? #joshhomme #queensofthestoneage #qotsa #qotsafamily #concertphotography #musicphotographer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) στις Δεκ 9, 2017, 11:38μμ PST

Κάποιες ώρες μετά ο ίδιος ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook.

«Ήμουν εντελώς μαλάκας και λυπάμαι ειλικρινά ελπίζω να είσαι καλά» τόνισε αρχικά απευθυνόμενος στη φωτογράφο και συνέχισε.

«Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή και σίγουρα χθες το βράδυ ήταν ένα από αυτά. Και για αυτό ζητώ συγγνώμη. Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος αλλά χθες σίγουρα απέτυχα. Και αυτό σημαίνει ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν θέλω ποτέ να ντρέπονται που είναι κοντά μου ή που είναι στο περιβάλλον μου. Έτσι ζητώ συγγνώμη και από τα μέλη της μπάντας μου, τη μητέρα και τον πατέρα μου, τη γυναίκα μου, τον αδελφό μου και τα παιδιά μου.

Ναι, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα με τον εαυτό μου νομίζω, γιατί το rock n roll είναι κάτι υπέροχο. Αλλά πρέπει να σώζει τους ανθρώπους και όχι να τους σημαδεύει.

Έτσι, Chelsea Lauren, ελπίζω να είσαι καλά και ειλικρινά ζητώ και πάλι συγγνώμη. Και καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνει ότι πρέπει να κάνεις. Απλά θέλω να ξέρεις ότι λυπάμαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα