Κινηματογραφικό ντεμπούτο για τον frontman των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ (εικόνα)

Εντυπωσιακό αναμένεται το κινηματογραφικό ντεμπούτο του frontman των Metallica: Ο Τζέιμς Χέτφιλντ θα παίξει ρόλο αστυνομικού επιθεωρητή στην ταινία για τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Τεντ Μπάντι.

Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί τον αξιωματικό Μπομπ Χέιγουορντ «ένα βετεράνο αστυνομικό που έκανε περιπολίες σε αυτοκινητοδρόμους και ο οποίος ήταν το πρώτο όργανο της τάξης που συνέλαβε τον Μπάντι, το 1975, ζητώντας του να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητό του και ανακαλύπτοντας εργαλεία για διάρρηξη στο πορτ μπαγκάζ. Αλλά, σοφά, υποψιάστηκε πολλά περισσότερα», σύμφωνα με την ανακοίνωση

από την παραγωγή της ταινίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χέτφιλντ κάνει εμφάνιση σε οθόνη, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα υποδυθεί χαρακτήρα. Δεν του είναι άγνωστος και ο Τζο Μπέρλινγκερ, που είναι στο τιμόνι της ταινίας. Ο σκηνοθέτης είχε ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ για τους Metallica, «Some Kind of Monster». Αλλά και το ντοκιμαντέρ «Paradise Lost», στο οποίο έπαιζε το συγκρότημα.

«Έχοντας στην πλάτη μου ώρες στα παρασκήνια με τον Τζέιμς και τους υπόλοιπους Metallica, έχω από κοντά εμπειρία της χαρισματικής και ισχυρής παρουσίας του» δήλωσε στο The Rolling Stone ο Μπέρλινγκερ. «Ήταν φυσικό να κουβαλήσει την ίδια δύναμη και μαγνητισμό σε έναν ρόλο, άρα όταν συμφώνησε να είναι στην ταινία ενθουσιάστηκα» συνέχισε.

Τον ρόλο του Μπάντι στο «Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile» έχει αναλάβει ο Ζακ Έφρον. Την για πολύ καιρό φιλενάδα του, η Λίλι Κόλινς. Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

#Repost @joeberlingerfilms ・・・ A special day on set of our little Bundy movie starring @zacefron and @lilyjcollins… Metallica is in the house as @papa_het_ plays Officer Bob Hayward in his first dramatic role. Having one of my musical heroes in our film is pretty damn awesome. ・・・ Photo by @brian_douglas_stills

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metallica (@metallica) στις 13 Φεβ, 2018 στις 8:28 πμ PST

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα