Κατηγορήθηκε για ασέλγεια και αυτοκτόνησε σε κρατητήριο στην Ελευσίνα

Νεκρός, με αυτοσχέδιο βρόχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από σωλήνα, βρέθηκε 52χρονος αλλοδαπός στα κρατητήρια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας. Είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 41χρονης για ασελγείς πράξεις… Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, μια ανήλικη μαθήτρια συνοδεία του κηδεμόνα της πήγε στο Λιμενικό, όπου αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος φέρεται είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις στο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα αναφέρει και η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ελευσίνας: Το απόγευμα της Κυριακής (28/07) ενημερώθηκε το Κεντρικό

Λιμεναρχείο Ελευσίνας, από μια 41χρονη ότι ενώ βρισκόταν καθισμένη σε κάποιο παγκάκι στην Ελευσίνα, άγνωστο άτομο την πλησίασε και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Τότε η 41χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με ποδήλατο.

Άντρες του Λιμενικού αναζήτησαν τον δράστη τον εντόπισαν και λίγο αργότερα προσήχθη στη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας. Πρόκειται για ένα 52χρονο αλλοδαπός ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, μια ανήλικη μαθήτρια συνοδεία του κηδεμόνα της πήγε στο Λιμενικό όπου αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις την 18/07/2019 επί της οδού Αγαθούς στην Ελευσίνα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι που κατείχε ο δράστης, καθώς και το ποδήλατο του. Επίσης παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική Πραγματογνωμοσύνη για την παθούσα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και πραγματοποιήθηκε λήψη γενετικού υλικού από τον δράστη.

Το πρωί της Δευτέρας (29/07), όταν άντρες του Γραφείου Ασφαλείας μπήκαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να παραλάβουν τον 52χρονο προκειμένου να μεταφερθελι στην αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος βρισκόταν στην τουαλέτα έχοντας αυτοσχέδια κρεμάλα από ένα σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από σωλήνα.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

(πληροφορίες από ant1news.gr, atnews.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα