Κατερίνα Καινούργιου: Τρελά ερωτευμένη με τον Νάσο Αναστασόπουλο – Φωτό από έξοδό τους

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Στο πρόσωπο του Νάσου Αναστασόπουλου βρήκε τον άντρα της ζωής της. Μπορεί εκείνος να μένει στο Βέλγιο κι αυτή στην Αθήνα αλλά έχουν αποφασίσει να βλέπονται τα Σαββατοκύριακα και ταξιδεύουν εναλλάξ.

Ένα Σαββατοκύριακο πάει εκείνη στο Βέλγιο και το επόμενη έρχεται εκείνος Ελλάδα. Πριν λίγες ημέρες βγήκαν να διασκεδάσουν στο κέντρο Αθηνών

με μεγάλη παρέα και όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά.

Η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη και δεν ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια που κάνουν κάποιοι περί διαφορά ηλικίας τους. Μάλιστα την Τρίτη είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Το βιώνω κι εγώ που ο σύντροφός μου είναι έξι χρόνια μικρότερος από εμένα. Διαβάζω παντού τέρατα… “Η Κατερίνα τα έχει φτιάξει με τον γιο της” , βλέπω στο instagram σχόλια “ο πιτσιρικάς δίπλα σου”, μετά συνεχίζουν λέγοντας η Κατερίνα τα έχει με 15χρόνια μικρότερο. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δηλαδή το να είναι ο άντρας έξι χρόνια μικρότερος από τη γυναίκα ή να είναι η γυναίκα μικρότερη από τον άντρα, ποιον αφορά; Άμα είσαι καλά και είστε δυο άνθρωποι ώριμοι και κατασταλαγμένοι δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεστε οι άλλοι και σχολιάζετε;» Πολλές φορές έχω μπλοκάρει ανθρώπους που λένε “Α, πολύ ωραία είσαι με τον γιο σου”. Πόσο τον έκανα έξι χρόνια μικρότερος είναι, στο δημοτικό τον έκανα. Καταρχάς ο Νάσος δεν φαίνεται μικρότερός μου».

Φωτό: NDP

Keywords
Τυχαία Θέματα