Καταγγελία – «γροθιά στο στομάχι»: Ομαδικός βιασμός γυναίκας στο Πεδίον του Άρεως (video)

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, γύρω από το Πεδίον του ΆρεωςΗ κοπέλα βρέθηκε από περαστικούς να κείτεται δίπλα στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών, χωρίς να γνωρίζει κανείς εάν είναι λιπόθυμη ή νεκρή«Η κοπέλα τρέχει για να μη τη βιάσουν διότι δεν είχε χρήματα να πληρώσει τη δόση της αλλά έπρεπε να πληρώσει αλλιώς», λέει κάτοικος της περιοχήςΌπως καταγγέλλει εκπρόσωπος συλλόγου κατοίκων, η κοπέλα βιάστηκε από τουλάχιστον δέκα άτομα

Εικόνες – σοκ κατέγραψε, με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, κάτοικος στο Πεδίον του Άρεως, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Μία κοπέλα κείτεται στις πλάκες του περιβόλου της εκκλησίας των Παμμέγιστων Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως. Δίπλα της στέκονται δύο άτομα που συχνά σκύβουν και ψάχνουν τα πράγματά της. Όπως υποστήριξαν, έπαιρναν τα προσωπικά της αντικείμενα για να τα… προφυλάξουν μέχρι να συνέλθει.

Από μακριά δεν είναι εύκολο να διακρίνει κανείς εάν η κοπέλα είναι αναίσθητη κοπέλα είναι λιπόθυμη ή έχει πεθάνει.

Εκπρόσωποι συλλόγων κατοίκων της περιοχής, μιλώντας στο Star, καταγγέλλουν πως η κοπέλα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τουλάχιστον δέκα άτομα. Σύμφωνα με τη Βάσω Χατζοπούλου, συμβολαιογράφο και κάτοικο της περιοχής: «Η κοπέλα τρέχει για να μη τη βιάσουν διότι δεν είχε χρήματα να πληρώσει τη δόση της αλλά έπρεπε να πληρώσει αλλιώς».

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα είναι φορέας του AIDS και ζει τον δικό της Γολγοθά στον κόσμο των εξαρτησιογόνων ουσιών.Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα