Καταιγιστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ: Με πίεση από τον κόσμο, «τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την – νέα – εντός έδρας ήττα από τη Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (1-2). Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του και λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και «τελείωσε» τους Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκο Λυμπερόπουλο.

Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αποτελούν παρελθόν, αν και αρχικά από την ΠΑΕ, τουλάχιστον για την περίπτωση του Λυμπερόπουλου, υποστήριζαν ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του.

Ο κόσμος έβραζε, ειδικά μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από τη σέντρα αποδοκιμάστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο, έχοντας αφήσει εκτός ενδεκάδας του Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες. Μετά την ήττα άρχισαν τα «όργανα». Αρχικά κάποιοι οπαδοί έφτασαν έως τη φυσούνα, ζητώντας εξηγήσεις από τους παίκτες για τη κακή εικόνα. Με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Μηνά Λυσάνδρου να παρακολουθούν από τα επίσημα.

Στη συνέχεια κόσμος άρχισε να μαζεύεται έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ», «Όποιος δεν μπορεί να πάει να γ@@@».

Εξερχόμενος από το γήπεδο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τετ – α – ταετ με μερίδα οπαδών της ΑΕΚ τους οποίους ενημέρωσε για την απόφαση του να απολύσει τους ΚαρντόσοΛυμπερόπουλο. «Τους τελείωσαν όλους», ήταν η ατάκα του. Η απόφαση αυτή μάλιστα άρεσε στον κόσμο που τον αποθέωσε. Αργότερα, μερίδα των οπαδών μπήκε στα αποδυτήρια, όπου μίλησε με τους παίκτες για περίπου μισή ώρα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου ήταν στον… κόσμο του. Τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει εάν ο κόσμος αποδοκιμάζει, υπογράμμισε πως σε όλο τον κόσμο υπάρχουν ομάδες ανέτοιμες. Επισήμανε ακόμα πως αυτός, οι παίκτες και όλο το κλαμπ είναι σε θέση να βγάλουν την Ένωση από τη δύσκολη θέση. 

Η επόμενη ημέρα

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο από την ΑΕΚ φέρνει σε πρώτο πλάνο την αναζήτηση προπονητή, με τους ιθύνοντες την ομάδα να ξεκινούν επαφές επιστροφής με τον Γκουστάβο Πογιέτ.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος είναι στις ακαδημίες. Ακολουθεί άλλωστε, παιχνίδι στην Τραπεζούντα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα