«Καρφιά» Δούρου και Παπαδημούλη κατά Φίλη

Αιχμές για τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Φίλη εξέφρασαν η Ρένα Δούρου και ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχουμε πολυτέλεια να εργαλειοποιήσουμε το ζήτημα της ΕΡΤ σε αναζήτηση μίας νέας εσωκομματικής διάκρισης γύρω από την οποία θα στοιχηθούμε διάφοροι και διάφορες, αφού οι εσωκομματικές διακρίσεις ουσιαστικά καταργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2015», σημείωσε χαρακτηριστικά η περιφερειάρχης Αττικής.

Η

ίδια δεν παρέλειψε να προτείνει τη διεξαγωγή προγραμματικού συνεδρίου το οποίο «θα δώσει την απάντηση στα εσωκοματικά» και «δε θα επιτρέψει πλειοδοσίες εντός του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κινήθηκε και ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάλεσε να δοθεί ένα τέλος «στην εικόνα που επιτρέπει σε αντιπάλους να μιλάνε για συντροφικά ¨μαχαιρώματᨻ.

«Δεχόμαστε ως κόμμα και κυβέρνηση έναν ανηλεή πόλεμο επί 4 χρόνια. Για αυτό απαιτείται συσπείρωση και εξωστρέφεια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα δίνοντας ενωτικό τόνο, ο Δ.Παπαδημούλης, υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί η μάχη έξω από τα γραφεία με στόχο στις εκλογές στο τέλος της 4ετίας «ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα