Καρέ-καρέ η δολοφονική επίθεση στην 24Media (video)

Σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα οι κουκουλοφόροι -τραμπούκοι προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο κτίριο της 24Media, στα οχήματα των εργαζομένων ενώ χτύπησαν και δύο υπαλλήλους.

Δείτε επίσης: Επίθεση στα γραφεία του «Έθνους» και της «24 Media» (εικόνες – video)

Όπως φαίνεται από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, μία μεγάλη ομάδα μοτοσικλετιστών έκλεισε τη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος των γραφείων της 24Media (όπου στεγάζεται και η εφημερίδα “Έθνος“). Αμέσως, με στρατιωτική πειθαρχία και οργάνωση ο επικεφαλής της πομπής των μοτοσικλετιστών

που προπορεύεται, δίνει το πρόσταγμα της επίθεσης.

Εν συνεχεία, περίπου 15 κουκουλοφόροι εισβάλουν και κάνουν “γης Μαδιάμ” το κτίριο. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές: επιτίθενται με λοστούς και πέτρες ενώ πετούν και μπογιές στους τοίχους και την εξωτερική πόρτα του κτιρίου. Εν συνεχεία στράφηκαν και στα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των εργαζομένων που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Από την λυσσαλέα επίθεση δεν γλιτώνουν ούτε οι υπάλληλοι του κτιρίου καθώς δύο δέχτηκαν επίθεση.

Η δολοφονικού χαρακτήρα επίθεση κορυφώνεται με τη ρίψη βόμβας μολότωφ η οποία -ευτυχώς- δεν ήταν επιτυχημένη. Αυτή η ενέργεια δείχνει πως οι δράστες είχαν σκοπό να υπάρξουν θύματα.

Το πέρας της “επιχείρησης” σημαίνεται, όπως θα δείτε στα βίντεο, με νέο πρόσταγμα του επικεφαλής και όλοι μαζί συνεχίζουν την κάθοδο της Συγγρού.

Σημειώνεται πως στο σημείο υπήρχε περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας το οποίο, όπως φαίνεται στο βίντεο, αποχωρεί λίγο μετά την εκδήλωση της επίθεσης.

Βίντεο: News247

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρέ-καρέ, 24Media,kare-kare, 24Media