Καρέ – καρέ η πτήση τρόμου του αεροσκάφους της Air Canada πάνω από τη Μαδρίτη (video)

Ένα αεροσκάφος Boeing 767 της εταιρείας Air Canada, πραγματοποίησε σήμερα αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας της Μαδρίτης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Το αεροσκάφος, με προορισμό το Τορόντο, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο αυτό αφού ανέφερε ότι παρουσιάστηκε ένα «τεχνικό πρόβλημα». Έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο επί δύο ώρες για να κάψει τα καύσιμά του.

Σύμφωνα με μια πηγή του

κέντρου ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, η προσγείωση έγινε με ασφάλεια. Πυροσβέστες αναπτύχθηκαν στο διάδρομο προσγείωσης, χωρίς να έχει σημειωθεί φωτιά.

ÚLTIMA HORA | El avión de Air Canada ha aterrizado ya en el aeropuerto de Barajas https://t.co/WplpJwpskc pic.twitter.com/9BugaHBQbM

— EL PAÍS (@el_pais) February 3, 2020

Σύμφωνα με την ΑΕΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση. Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Βίντεο από την πτήση «τρόμου»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο, από το τι συνέβαινε στο εσωτερικό του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια του περιστατικού και πριν την προσγείωση.

Desde el vuelo de #aircanada pic.twitter.com/g1Qbpr9EUg

— Carlos Castañeda (@CarlosC97620547) February 3, 2020

Aqui todo esta tranquilo pic.twitter.com/EZ9Ij4t4pg

— Carlos Castañeda (@CarlosC97620547) February 3, 2020

Πηγή: Καρέ – καρέ η πτήση τρόμου του αεροσκάφους της Air Canada πάνω από τη Μαδρίτη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα