Κάντο όπως ο Ρονάλντο – Η αληθινή δίαιτα του «μάγου» (εικόνες)

Τον έχουν αποκαλέσει θαύμα της φύσης και ‘πιο γυμνασμένο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών’. Είναι -μαζί με τον Λιονέλ Μέσι- ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα ένα από τα δυνατά του ατού είναι και η ταχύτητά του. Το σώμα του και τη φυσική του κατάσταση την έχουν ζηλέψει πολλοί, όμως, εκτός από την σκληρή προπόνηση, το μυστικό του Κριστιάνο Ρονάλντο κρύβεται στη διατροφή του.

Για να μπορεί να διατηρεί αυτή τη φυσική κατάσταση μέχρι σήμερα, αν και έχει πατήσει τα 33 χρόνια ζωής επιλέγει συγκεκριμένες τροφές για το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό

του. Ναι δεν χάνει κανένα από αυτά τα γεύματα.

Κάναμε, λοιπόν, μια βόλτα στο instagram του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και βρήκαμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες με τον ίδιο να τρώει και να πίνει, χωρίς να στερείται τίποτε.

Πρωινό
Το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας πρέπει να είναι το πρωινό και αυτό ο Κριστιάνο το σέβεται. Κρίνοντας από τη φωτογραφία του, επιλέγει κρουασανάκια, μπισκότα, ζαμπόν, τυρί, φρούτα, χυμούς και καφέ. Το δύσκολο βέβαια σε όλα αυτά είναι η ετοιμασία τους. Ευτυχώς για τον ίδιο, τα βρίσκει έτοιμα και σερβιρισμένα.

The feeling of waking up like this @pestanacr7

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 14, 2017 at 11:02am PDT

Με καταγωγή από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από τη Μαδέιρα, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα φρούτα και στους χυμούς. Όσον αφορά τους τελευταίους επιλέγει αχλάδι, μήλο ή ανανά.

Μεσημεριανό
Ο Ρονάλντο αγαπάει το ψάρι τόσο πολύ που το επιλέγει αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Ψητό λαβράκι ή ξιφίας είναι τα δύο που ‘παίζουν’ πολύ στο πρόγραμμά του.

Κάποιες φορές δεν περιμένει καν τον σεφ του να του ετοιμάσει κάποιο γκουρμέ πιάτο κι απλά ανοίγει μια κονσέρβα με σαρδέλες, τις βάζει πάνω σε μια φέτα ψωμί και το απολαμβάνει.

Do you want some??

Keywords
Τυχαία Θέματα