Καμμένος εναντίον «Παραπολιτικών»: Βάφτισαν το παιδί μου τρομοκράτη για να «χτυπήσουν» εμένα

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ώστε να ξεκαθαρίσει τον λόγο που προχώρησε σε μήνυση εναντίον του εκδότη και του διευθυντή σύνταξης των Παραπολιτικών, πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος.

Εξηγώντας στον Γιώργο Παπαδάκη τι συνέβη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα αλλά αναφορά στο πρόσωπο επί δύο μέρες στο ραδιόφωνο του κ. Κουρτάκη και του κ. Τζένου, οι οποίοι ενέπλεκαν τον ανήλικο γιο μου, ότι είναι αναρχικός, ότι συχνάζει στα Εξάρχεια και σας μεταφέρω επί λέξει «ότι είναι με τη Ρούπα ο γιος του Καμμένου».

Και αναφέρουν το παιδί σαν τρομοκράτη, ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο πανεπιστήμιο, ένα παιδί που θα πάει στο εξωτερικό. Θα το αποκλείσουν από όλα τα πανεπιστήμια και τη βίζα, επειδή είναι γιος μου και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ μέσω του παιδιού μου, το οποίο δεν έχει ανέβει στη ζωή του στην Αθήνα. Και αυτό το κάνουν επί δύο μέρες» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε λόγω του ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή φαινόταν στο κατάλογο που κατέθεταν στην ΕΣΗΕΑ ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος ότι πήραν πολύ μεγάλα ποσά και ζήτησα τη διερεύνηση.

Έτσι αυτοί αποφάσισαν τη μια φορά να φωτογραφήσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου στην Ικαρία με φωτογράφο και δημοσιογράφο που μπήκε μέσα στο σπίτι για να πάρει φωτογραφία τα παιδιά και την άλλη φορά ανακατεύοντας έναν 15χρονο με δήθεν αναρχικούς και τρομοκράτες, που ξέρετε τι έχω κάνει για την τρομοκρατία και τι έχω υποστεί. Δεν μπορώ να αφήσω ένα παιδί απροστάτευτο.

Εάν εσείς εγκρίνετε να στοχοποιείται στα πλαίσια της ελεύθερης δημοσιογραφίας ένας ανήλικος και να στιγματίζεται για όλη του τη ζωή, λυπάμαι πάρα πολύ. Καταλαβαίνετε ότι καταστρέφει για πάντα στη ζωή του έναν πιτσιρικά επειδή είναι γιος μου; Το αναφέρει επί μία ώρα, το αναφέρει και δεύτερη μέρα, είναι δυνατόν να μη ζητήσω την παρέμβαση της δικαιοσύνης; Πέστε μου τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας που στοχοποιείται το παιδί του, λόγω της ιδιότητας του πατέρα».

Δείτε το βίντεο:

Keywords