Καμμένος- Κουίκ: Μια κόντρα με καρφιά …ταξιδιάρικα

Οι σχέσεις μεταξύ Πάνου Καμμένου και Τέρενς Κουίκ περνούν εδώ και καιρό μεγάλη δοκιμασία. Σήμερα όμως ήταν το αποκορύφωμα αυτής της άτυπης κόντρας, όταν ο πρόεδρος των ΑΝ.Ελ. μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη, δεν κατονόμασε μεν, άφησε σαφείς υπαινιγμού δε:

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς

θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».

Η απάντηση, έμμεση και αυτή δεν άργησε να έρθει από τον Τερενς Κουίκ, που βρίσκεται στην Αίγυπτο, για επίσημη επίσκεψη:

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας»

Μπορεί οι δηλώσεις και των δύο να είναι έμμεσες, αλλά με σαφή στόχο. Το βέβαιο είναι πάντως ότι η απόσταση μεταξύ τους έχει μεγαλώσει πολύ και όχι λόγω των ταξιδιών του Τερενς Κουίκ

Keywords
Τυχαία Θέματα