Και το όνομα του συνδυασμού του Ψωμιάδη… «Δύναμη Πολιτών»

Το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα κατέβει υποψήφιος στον δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, και ανεξάρτητος υποψήφιος με ένα… επικών υποσχέσεων και αισιοδοξίας κήρυγμα, έκανε γνωστό πως ο

συνδυασμός του θα λέγεται «Δύναμη Πολιτών», ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το λογότυπο και τα πρώτα πρόσωπα που θα συνθέσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

«Αυτή τη δύναμη που παίρνω από εσάς, ακόμη και από πολιτικούς αντιπάλους, νιώθω την ανάγκη να την προσφέρω στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη. Τη Θεσσαλονίκη της καρδιάς μας. Μπαίνω λοιπόν για ακόμα μία φορά μπροστά. Σας προσκαλώ, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις απόψεις μας, τις ιδέες μας αλλά και τις διαφορές μας.

Η “Δύναμη Πολιτικών” είναι μπροστά μας. Θεσσαλονίκη της καρδιάς μας. Εμείς οι πολίτες σου θα σου δώσουμε ξανά ακόμα μία φορά τη δύναμη ανάπτυξης, προοπτικής, αλλά και βιωσιμότητας, γιατί σου αξίζει. Πάμε με τη “Δύναμη Πολιτών”», είπε ο Ψωμιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα