Ηθοποιός καταγγέλλει τον Τζ. Μπους τον πρεσβύτερο: Μου έπιασε τα οπίσθια (εικόνες)

To σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, έκανε πολλές γυναίκες να μιλήσουν δημόσια για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν δεχθεί από κάποιο διάσημο άνδρα στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Χέδερ Λιντ, πρωταγωνίστρια στη σειρά «Turn: Washington’s Spies» κατήγγειλε μέσω instagram ότι ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, ο πρεσβύτερος την παρενόχλησε σεξουαλική πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, τη στιγμή που πόζαραν για μία φωτογραφία.

«Όταν είχα την ευκαιρία

να συναντήσω τον Τζορτζ Μπους πριν από τέσσερα χρόνια για να προωθήσω μία σειρά, στην οποία εργαζόμουν, μου επιτέθηκε σεξουαλικά καθώς βγάζαμε μία φωτογραφία. Δεν ακούμπησε το χέρι μου. Με έπιασε από πίσω, καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο κι ενώ η σύζυγός του Μπάρμπαρα στεκόταν δίπλα του. Μετά μου είπε ένα βρώμικο αστείο» έγραψε η Λιντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας μάλιστα και τη φωτογραφία με την επίμαχη στιγμή.

Μάλιστα η 34χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την παρενόχλησε σεξουαλική και δεύτερη φορά εκείνη την ημέρα: «Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε ξανά. Η Μπάρμπαρα τον κοίταξε με στιλ ”όχι πάλι”.

Ο σωματοφύλακάς του μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογράφιση. Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον αποκαλούμε ”Κύριο Πρόεδρο”. Για εμένα η δύναμη ενός Προέδρου φαίνεται από την ικανότητά του να κάνει θετικές αλλαγές, να βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους και να χρησιμεύει ως σύμβολο της δημοκρατίας» τόνισε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα