Ιστορίες… τρέλας: Ξύλο στην Ισπανία, αποβολή λόγω… γεννητικών οργάνων στην Ιταλία

Στα γήπεδα όλου του κόσμου και ειδικά σε μικρές κατηγορίες έχουμε απίστευτες στιγμές τρέλας, με την κατάσταση πολλές φορές να ξεφεύγει και να έχουμε επεισόδια.

Στην Ιταλία, ένας παίκτης σε ερασιτεχνική κατηγορία μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Ντιέγκο Σιμεόνε στο παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Γιουβέντους και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Μορέο της Πράτο, που παίζει στην επίθεση, στο παιχνίδι με τη Βιαρέτζο για το ιταλικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, έκανε κάτι που το πλήρωσε ακριβά. Μόλις «έγραψε» το 2-1 για την ομάδα του έκανε κάτι ανάλογο με τον Σιμεόνε με αποδέκτες τους αντιπάλους

του. Και ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Να θυμίσουμε ότι ο αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε πιάσει και είχε δείξει τα γεννητικά όργανά του μετά το πρώτο γκολ των «ροχιμπλάνκος» επί των «μπιανκονέρι», την περασμένη Τετάρτη στο «Wanda Metropolitano» στο πρώτο τους ματς (2-0) για τους «16» του Champions League.

H UEFA άνοιξε, μάλιστα, φάκελο γι’ αυτή την υπόθεση. Οι αντιδράσεις για τον πανηγυρισμό ήταν ποικίλες, αρκετές ιδιαίτερα επικριτικές για τον Σιμεόνε, ο οποίος είπε μετά τον αγώνα ότι ήθελε να δείξει πως παίκτες όπως ο Κόκε και ο Ντιέγκο Κόστα αγωνίστηκαν με πάθος, αν και δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι.

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα στην Ιταλία:

Άσχημες εικόνες διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Εθίχα με τη Χερέθ για την τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Οι οπαδοί των φιλοξενουμένων επιτέθηκαν στους παίκτες των γηπεδούχων.Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, αλλά μετά τη λήξη του ματς οι οπαδοί των φιλοξενουμένων ξέφυγαν. Μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε δύο παίκτες των γηπεδούχων, με την αστυνομία να είναι απούσα από το γήπεδο. Τους προστάτευσαν οι αντίπαλοί τους.

Στην Αργεντινή, ο Μάουρο Μπογκάδο τα… έβαλε με αστυνομικό στον αγώνα με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, καθώς ζητούσε να φύγει από το σημείο του κόρνερ για να έχει περισσότερο χώρο να το εκτελέσει. Ο μέσος της Σαν Μάρτιν στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Νιούελς (3-0) τα ξημερώματα της Τρίτης για το πρωτάθλημα Αργεντινής είχε επεισόδιο με αστυνομικό. Στα αξιοσημείωτα ότι και τα τρία γκολ της Νιούελς σημειώθηκαν με πέναλτι.

BIZARRE SCENES in Argentina during the Newell’s Old Boys and San Martin match.

The police refused to move to allow Mauro Bogado to take the corner properly!

Incredible stuff. pic.twitter.com/zOSr9u3r6D

NASA Football Podcast (@NASAPodcast) 26 Φεβρουαρίου 2019

Στο Κλαουσούρα του Μεξικό η Λεόν νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Πούμας, αλλά ένα από τα γκολ της «μέτρησε» μετά από… περιπέτεια και με τη βοήθεια του VAR. Ο βοηθός έδωσε οφσάιντ μετά από… ώρα, ο ρέφερι το πήρε πάνω του, συμβουλεύτηκε την τεχνολογία και έπραξε ορθώς, καθώς η φάση ήταν κανονική.

Keywords
Τυχαία Θέματα